Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 150

Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order nu verkrijgbaar voor Switch

 19 jul. 2019
10:44
Voor het eerst in de serie voegt Loki zich als speelbaar personage bij het team in MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order voor de Nintendo Switch. Dat is gisteren bekendgemaakt door het Marvel Games-panel op de San Diego Comic-Con in de Verenigde Staten. Daarnaast krijgt de game gratis updates en kunnen we een reeks betaalde DLC-pakketten verwachten.

Het panel heeft aangekondigd dat Cyclops en Colossus op 30 augustus als nieuwe speelbare personages ten tonele verschijnen als onderdeel van een gratis update. Daarna zal er in het restant van 2019 en het eerste kwartaal van 2020 een reeks extra outfits voor alle speelbare personages in de game worden uitgegeven.

Met de betaalde uitbreidingspas krijgen spelers toegang tot drie exclusieve DLC-pakketten zodra deze worden uitgebracht. Deze pakketten, die niet los verkrijgbaar zijn, bevatten verhaalcontent en speelbare personages uit populaire series, zoals de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Het eerste DLC-pakket staat gepland voor dit najaar en bevat de speelbare personages Moon Knight, Blade, The Punisher en Morbius. Later wordt er meer informatie uit de doeken gedaan over de andere twee DLC-pakketten.

MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order is een actie-RPG voor de Nintendo Switch met een enorme cast Marvel-superhelden, waaronder Spider-Man, Captain Marvel, Iron Man, Captain America, the Avengers, Guardians of the Galaxy en X-Men. Je kunt samen met je vrienden spelen om te voorkomen dat Thanos en de Black Order verwoesting aanrichten die zijn weerga niet kent. MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3: The Black Order is nu in de winkel en als downloadversie in de Nintendo eShop verkrijgbaar.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers