Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Leer alles over alchemie in Atelier Ryza: Ever Darkness and the Secret Hideout

 26 jul. 2019
16:02
KOEI TECMO Europe en GUST Studios hebben een schat aan nieuwe informatie onthuld voor de komende titel Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout, gepland voor release op 1 november 2019 voor de Nintendo Switch, PlayStation 4 computer entertainment system en Windows PC via Steam. Spelers volgen de tiener Ryza en haar groep ondeugende vrienden op een hartverwarmend avontuur gevuld met magie, mysterie en zelfontdekking.

Gedurende haar reis zal Ryza gebruik maken van haar nieuwe Synthesis-krachten; items maken waarmee ze obstakels weg kan halen, waaronder de krachtige nieuwe dreiging die het gemunt heeft op haar thuis. Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout heeft zelfs een vernieuwd Synthesis-systeem, waar de benodigde materialen en effecten die toegevoegd kunnen worden in één oogopslag te zien zijn. Dit nieuwe ‘Linkage Synthesis’-syteem beschikt over een vast aantal cellen dat spelers kunnen ontgrendelen via strategische plaatsing van items, waardoor verschillende resultaten worden toegevoegd aan het eindproduct, afhankelijk van de manier waarop de cel vertakt. Speciale cellen kunnen ook worden ontdekt om nieuwe recepten te ontgrendelen, waardoor aspirant-alchemisten kunnen experimenteren met verschillende items en tegelijkertijd spannende nieuwe resultaten ontdekken.

Het nieuwe ‘Item Rebuild’-proces kan vervolgens deze gemaakte items opnieuw gebruikt laten worden in Synthesis. Een item ‘herbouwen’ biedt de kans om het sterker te maken dan het oorspronkelijk was, hoe vaker je dit doet des te sterker het item wordt. Rebuilding verhoogt ook de vereiste Dexterity, waardoor niet alle personages ervan gebruik kunnen maken. Een keuze maken tussen kracht en gebruiksgemak is nu essentieel bij het voorbereiden van gevechtsstrategieën.

Naast de Synthesis-systeem informatie is er ook een nieuwe trailer voor Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout uitgebracht, samen met verschillende beelden van de kleurrijke personages die Ryza op haar reis zal ontmoeten: goede jeugdvrienden, Lent en Tao; de moedige koopmansdochter, Klaudia; de beschermer van Rasenboden Village, Agatha; de mysterieuze alchemist Empel; de koele en kalme dwalende krijger, Lila en de jonge sprit, Kilo.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content