Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 585

Wereldkampioenschap Super Mario Kart komt naar Nederland

  1 aug. 2019
06:36
Van dinsdag 13 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019 is de Esports Game Arena, net als vorig jaar, de locatie van het Wereldkampioenschap Super Mario Kart.

Super Mario Kart kwam meer dan 25 jaar geleden uit op de Super Nintendo en deze klassieker wordt nog steeds veel gespeeld. Het wereldkampioenschap Super Mario Kart is een jaarlijks terugkerend evenement dat al vanaf 2002 wordt georganiseerd in Frankrijk. Na 16 onafgebroken edities in Frankrijk werd het toernooi afgelopen zomer naar Alphen gehaald. Dit was zo’n groot succes dat we het dit jaar nog eens dunnetjes gaan overdoen.

Spelers uit heel de wereld komen op het evenement af. Zo zijn er deelnemers uit Japan, de Verenigde Staten en zelfs Australië. Iedereen kan zich inschrijven, maar het niveau is we heel hoog. Er zijn nog een aantal tickets beschikbaar.

De beste Nederlander Karel van Duivenbode doet ook weer mee. Vorig jaar werd hij 4e. Karel: "Vorig jaar was mijn voorbereiding iets minder en maakte ik een aantal foutjes waardoor ik het podium misliep. Dit jaar heb ik veel meer kunnen trainen en denk ik kans te maken om officieel wereldkampioen te worden."

Een voorlopige planning is ook al beschikbaar. Op dinsdag zullen er Time Trials gereden worden, op woensdag is het tijd voor Battle Mode, op donderdag zullen we kijken naar Match Races en op vrijdag strijden ze voor de winst in GP150cc. Op zaterdag gaan we dit WK afsluiten met een mooie prijsuitreiking.

Thomas Runhart, de eigenaar van de Esports Game Arena is trots dat ze het evenement weer naar Nederland hebben kunnen halen. "Het is zo tof om iedereen op die oude beeldbuizen te zien spelen. De leeftijd is ook veel hoger dan bij competities als Fortnite en FIFA. De populariteit is daarnaast ongekend hoog. Vorig jaar haalden we alle media en zelfs RTL nieuws en Hart van Nederland kwamen langs.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers