Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 572

Verschillende edities en pre-order bonuscontent voor WRC 8 onthuld

  1 aug. 2019
15:09
Bigben en de ontwikkelstudio Kylotnn onthullen met trots de verschillende edities en pre-order bonuscontent voor WRC 8, de officiële game van het FIA World Rally Championship. WRC 8 is vanaf nu te pre-orderen en verschijnt op 5 september 2019 voor PlayStation 4, Xbox One en pc, en in oktober voor de Nintendo Switch. Spelers kunnen kiezen uit drie verschillende edities, de basis-editie, de digitale Deluxe-editie en de fysieke Collector-editie.

Spelers die een editie van de game (ongeacht welke) pre-orderen ontvangen het RWD Legends pack, met daarin legendarische wagens van weleer, zoals de Lancia 037, de laatste auto met achterwielaandrijving die het World Rally Championship won; en de Porsche 911 GT3 RS RGT, een beestachtig krachtige rallywagen. Spelers die de Nintendo Switch-versie pre-orderen (basis-editie en fysieke Collector-editie) ontvangen een hoes met WRC 8-thema voor hun console (deze aanbieding geldt bij een select aantal retailers).

Content van de digitale Deluxe editie:
De digitale Deluxe-editie bevat de basisgame, 48 uur eerdere toegang tot de game, crewleden om aan je team toe te voegen in de Career-modus en het Legendary Cars-pack. Dit pakket bevat drie legendarische WRC-wagens uit de jaren 70, 80 en 90: de Alpine A110, Ford Escort RS en Lancia Delta HF Integrale.

Content van de fysieke Collector-editie:
De Collector-editie bevat de basisgame, een abonnement van drie maanden op de WRC+ All Live TV service (deze biedt meer dan 25 uur aan live-verslaggeving van elke rally, analyses van experts en achter-de-schermen-verslagen), ervaren crewleden om aan je team toe te voegen in de Career-modus en het Legendary Cars-pack. Spelers die deze editie kopen ontvangen ook een exclusieve metalen doos (collector edition) met WRC-thema.

Dit is de meest complete en authentieke officiële WRC-simulatie ooit gemaakt. Nieuwe off-road physics voor alle ondergronden, een compleet herziene Career Mode, extreme en dynamische weersomstandigheden, 52 teams, 14 landen, meer dan 100 speciale stages, wekelijkse uitdagingen en een eSports-stand… Alles komt samen in de meest intense WRC ooit!

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers