Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 522

Post-apocalyptisch Colorado in Keulen met Wasteland 3

  2 aug. 2019
13:02
Koch Media, Deep Silver en inXile entertainment nodigen alle bezoekers van Gamescom, Keulen, uit om een eerste hands-on demo van de aanstaande tactische RPG Wasteland 3 te spelen. De demo is gemaakt door Brian Fargo, samen met zijn team bij inXile, en nodigt spelers uit om in de bevroren woestenij van Colorado één van de side missies van de game te proberen en een van de vier mogelijke uitkomsten te bereiken, gebaseerd op hun acties. Alle spelers die de show bijwonen zijn welkom om Wasteland 3 te verkennen in de Deep Silver and Friends Area in Hal 9 van 20 tot en met 24 augustus. Wasteland 3 komt in het voorjaar van 2020 naar Xbox One, Xbox Game Pass, PlayStation 4, Windows, Mac en Linux.

Naast het spelen van het spel hebben alle bezoekers de kans om een aantal geweldige post-apocalyptische cosplayers te ontmoeten en foto’s te maken met een auto geschikt voor elke vorm van Wasteland-dreiging. En wie weet, misschien heeft Brian Fargo zelfs tijd om fans die van de demo genieten te ontmoeten en te begroeten.

Over Wasteland 3
De legendarische serie, die pionier was in het post-apocalyptische genre, laat spelers terug in de rol kruipen van Desert Rangers; wetsgeleerden in een post-nucleaire wereld die werken aan het herbouwen van de samenleving. Wasteland 3 ruilt de droge en stoffige hitte van het Amerikaanse zuidwesten in voor het permanent bevroren Colorado, met een aantal ijzige nieuwe locaties waar Rangers van een koude kermis thuiskomen.

Naast de toevoeging van verhalende keuzes en consequenties en de tactische turn-based gameplay waar de serie bekend om staat, heeft Wasteland 3 ook gloednieuwe features inclusief een dynamisch gesprekssysteem die de gekke en wilde bewoners van Colorado uitlicht, een aanpasbaar spelersvoertuig en de mogelijkheid om samen met een vriend online het verhaal te spelen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content