Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 622

Assassin’s Creed Odyssey – August Monthly Update

  7 aug. 2019
06:50
Er is weer een update voor Assassin's Creed Odyssey deze maand welke nieuwe content naar de game brengt. Het gaat om onderstaande lijst met vernieuwingen:

The Lost Tales of Greece
De elfde episode van The Lost Tales of Greece genaamd Old Flames Burn Brighter' is vanaf vandaag gratis beschikbaar. Om dit verhaal te starten, moeten spelers hoofdstuk 5 bereikt hebben in Assassin's Creed Odyssey.

Nieuwe items
Het Ikaros Pack bevat een gear set, mount en een boog en is vanaf 27 augustus verkrijgbaar in de in-game shop en bij de Oikos of the Olympians.

Update 1.5.0
Later deze maand wordt Title Update 1.5.0 doorgevoerd. Deze update verbetert een aantal in-game obstakels en bereidt de game voor op de aankomende release van de Discovery Tour: Ancient Greece.

Story Creator Mode
De Story Creator Mode is inmiddels al twee maanden beschikbaar. Deze modus laat spelers hun eigen verhalen creëren, begeleid door gameplay, handgeschreven dialogen en de mogelijkheid om verhalen van medespelers te spelen. Sinds de lancering van de Story Creator Mode zijn tal van nieuwe functies toegevoegd, zoals Elite NPC’s, nieuw NPC-gedrag, objective grouping, generieke NPC’s en nog veel meer.

Meer updates die de Story Creator Mode binnenkort ontvangt, zijn:
• Inventory Starter / Objective: dit geeft spelers de mogelijkheid om een quest of objective te starten aan de hand van een questitem.
• De functie waar de community al tijden om vraagt, ‘patrol behaviour’, wordt binnenkort geïntroduceerd.
• Story Creator Mode Website Update:
o Bewaar Verhalen voor later
o Creëer en deel playlists
o Zet Verhalen in de wachtrij

Daarnaast is het ontwikkelteam aan het kijken naar de mogelijkheid om dialogen tussen meer dan twee karakters toe te voegen. Mits de interne testfase goed wordt afgerond, wordt deze functie nog voor het einde van de maand toegevoegd.

Assassin’s Creed Rebellion
Regio 5 van Assassin’s Creed Rebellion is reeds beschikbaar sinds 30 juli met een nieuwe set missies en vier gloednieuwe omgevingen. Spelers beleven het vervolg van het verhaal van de Spaanse Opstand terwijl de broederschap Alvarado, Torquemada en de laatste stukken van de Staff of Eden opspoort.

Op 7 augustus begint het tijdelijke Eagle’s Shadow evenement dat vijf dagen duurt en waarbij spelers twee nieuwe Helden ontgrendelen: de legendarische Altaïr Ibn-La’Ahad en Maria Thorpe. Spelers bezoeken Acre in 1911 gedurende de Derde Kruistocht, waar Altaïr en Maria de stad moeten redden van de Tempeliers en Montferrat

Assassin’s Creed Rebellion is gratis verkrijgbaar op iOS- en Android-apparaten. Assassin’s Creed Odyssey is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC, onder meer in de Ubisoft Store. Ook gaat Assassin’s Creed Odyssey onderdeel zijn van Uplay+, Ubisofts nieuwe abonnementsservice voor Windows PC.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers