Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Those Who Remain komt naar pc en console

  7 aug. 2019
14:34
De prijswinnende uitgever Wired Productions en de opkomende onafhankelijke studio Camel 101 werpen licht in de duisternis om hun nieuwe samenwerking te onthullen om het langverwachte psychologische horrorspel Those Who Remain naar het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-apparatenfamilie (inclusief de Xbox One X), Nintendo Switch en Steam voor Windows-pc te brengen.

Sommige fouten mogen nooit gebeuren, niet wanneer je leven zo compleet is… en toch gebeuren ze. Those Who Remain geeft spelers de controle over Edward op zijn reis door de duisternis in Dormont – ooit een slaperig stadje, nu geplaagd door geheimen en mysterieuze verdwijningen – terwijl hij wanhopig probeert terug in het licht te komen en zijn leven weer op de rails te krijgen.

“Those Who Remain houdt je op het puntje van je stoel”, zei Leo Zullo, algemeen directeur van Wired Productions. “Het spel zit vol sfeer en voert je fantasie mee naar een andere dimensie. We zijn verheugd de titel en het team te kunnen verwelkomen bij de Wired-familie – en bij gamescom.”

"We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Wired Productions, omdat zij partners zijn die een echte passie hebben voor spellen, net als wij”, zei Ricardo Cesteiro, medeoprichter van Camel 101. “Ze hebben veel ervaring met dit genre en helpen onze visie voor het spel te delen met een wereldwijd publiek, waar we superblij mee zijn."

Those Who Remain komt binnenkort uit voor PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc en kan nu op de verlanglijst op Steam worden gezet. Media en influencers kunnen Those Who Remain uitproberen op Gamescom, op afspraak, bij stand c-050 van Wired Productions in Business Hall 2.2, naast de portfolio van andere titels van Wired Production die worden getoond.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers