Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Turtle Beach onthult innovatieve Elite Atlas Aero Wireless PC Gaming Headset en Atlas Edge PC Audio Enhancer voor Gamescom 2019

 15 aug. 2019
07:58
Turtle Beach, het leidende merk in gaming accessories, heeft vandaag nieuwe producten onthuld die het bedrijf voor het eerst laat zien op gamescom 2019, dat plaatsvindt van 21 tot en met 24 augustus in het Duitse Keulen. Turtle Beach zal de nieuwste toevoegingen aan de bekroonde Atlas PC-lijn laten zien inclusief de gloednieuwe Elite Atlas Aero Wireless High Performance PC Headset, met Waves NX audiotechnologie die stereo en surround sound omtovert in een panoramische 3D geluidservaring. Een Waves PC-geoptimaliseerde versie van de exclusieve Turtle Bach Superhuman Hearing en de Waves Maxx geluidsinstellingen zijn ook aanwezig en perfect voor gamers en streamers. Daarnaast is de Atlas Edge de nieuwe Turtle Beach PC Audio Enhancer die in een beschikbare USB-poort plugt en bedrade PC headsets meteen een aanpasbaar audio-voordeel geeft, met ook de Waves Nx/Maxx audio technologie, PC-geoptimaliseerde Superhuman Hearing en meer.

“De Aero levert een algemeen geweldige audio-ervaring en wij geloven dat het bij launch de beste draadloze PC gaming headset op de markt gaat zijn…punt”, zei Juergen Stark, CEO van Turtle Beach. “Aero is een innovatieve toevoeging aan onze bekroonde premium Elite lijn headsets, omdat we werken met het GRAMMY® award-winnende Waves team die hun Nx audio integreert en surround sound naar een nieuw niveau tilt en gamers ik elke game volledige 3D-audio geeft.”

Hieronder zijn de volledige details voor de Turtle Beach Elite Atlas Aero Wireless PC Gaming Headset en de Atlas Edge USB PC Audio Enhancer die debuteren op gamescom 2019.

Elite Atlas Aero Wireless PC Gaming Headset
Of je nu het slagveld domineert, je favoriete game streamt of gewoon geniet van alles wat internet te bieden heeft, de Turtle Beach Elite Atlas Aero is gebouwd voor de complete draadloze pc-audio-ervaring met een enorme aanpasbare soundstage. Gebruik Turtle Beach Control Studio - een geheel nieuwe desktop software-suite met veel audio-aanpassingsopties, inclusief Waves Nx audiotechnologie die spelers een home cinema-achtige 3D-luisterervaring biedt, Waves Maxx geluidsverbeteringen, evenals de PC-geoptimaliseerde Superhuman Hearing van Waves. Krachtige 50 mm Nanoclear -luidsprekers en een zeer gevoelige microfoon leveren helder geluid en kristalheldere spraak. De Elite Atlas Aero is gebouwd met comfort en duurzaamheid in gedachten en heeft een slanke metalen hoofdband met een drijvend kussen, het exclusieve Turtle Beach ProSpecs Glasses Relief System en een oplaadbare batterij van 30 uur zodat je nog langer in-game kunt blijven of streamen. De Elite Atlas Aero is eind september 2019 beschikbaar.

Atlas Edge PC Audio Enhancer
De Atlas Edge PC Audio Enhancer van Turtle Beach geeft je bestaande bedrade headset een direct audiovoordeel op de PC. Verbind de Edge aan een beschikbare USB-poort en krijg toegang tot de Turtle Beach Control Studio - een geheel nieuwe desktop software suite met functies om audio aan te passen. Dit is inclusief meeslepende Waves Nx 3D-audio die gamegeluid transformeert in een panoramische 3D-geluidservaring, Waves Maxx-geluidsverbeteringen, microfoonbewaking die jouw eigen stem in de headset laat horen om te zorgen dat je niet gaat schreeuwen en voor PC geoptimaliseerde Superhuman Hearing™ van Waves. Bovendien kan de standaard vrouwelijke 3,5 mm jack van de Atlas Edge worden aangesloten op elke passieve bedrade gamingheadset, en met een lengte van bijna 70 inch werkt hij uitstekend met elke pc-gaming opstelling. De Atlas Edge is eind september 2019 beschikbaar.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers