Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

DJ Dimitri Vegas neemt het op tegen 'The Mountain' in Mortal Kombat 11

 16 aug. 2019
11:30
Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios kondigden vandaag aan dat internationaal dj Dimitri Vegas en acteur Hafþór Júlíus Björnsson, ook bekend als The Mountain uit HBO's “Game of Thrones”, een-tegen-een zullen strijden in Mortal Kombat 11 in twee verschillende live wedstrijden op gamescom 2019 in Keulen, Duitsland.

Eerst kunnen gamescom-bezoekers kijken hoe EDM-artiest Vegas het in Mortal Kombat 11 opneemt tegen de IJslandse sterke man Björnsson in de wedstrijd “The Music vs. The Muscle” bij de Google Stadia-consumentenstand in hal 9 van de Koelnmesse op 22 augustus om 16.30 uur. Mortal Kombat 11 op Stadia kan tijdens de show voor het eerst worden gespeeld bij de Stadia-consumentenstand tijdens openingstijden.

Direct daarna kunnen fans de tweede wedstrijd bekijken op 22 augustus om 17.30 uur als Vegas en Björnsson het weer uitvechten in Mortal Kombat 11 bij de Xbox Open Doors fan experience in het Gloria Theatre. Deze wedstrijd wordt live gestreamd en kan worden bekeken via Mixer en via het Twitch-kanaal van NetherRealm. Tijdens deze livestream wordt de nieuwe trailer voor de aankomende personageskin Dimitri Vegas als Sub-Zero onthuld. De skin wordt op 22 augustus beschikbaar gesteld voor alle bezitters van Mortal Kombat 11 voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, pc en Nintendo Switch. Ook is het nieuwste DLC-personage van Mortal Kombat 11, Nightwolf, speelbaar op Xbox Open Doors van 21 t/m 23 augustus van 17.00 tot 22.00 uur.

Mortal Kombat 11 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Xbox One X, pc en Nintendo Switch. Het Kombat Pack is de beste manier om de spelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages: Shang Tsung (nu verkrijgbaar), Nightwolf (nu verkrijgbaar via vroegtijdige toegang), Sindel, Spawn en twee andere krijgers die op een later tijdstip worden aangekondigd. Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack bevat ook meerdere skins en gear en één week vroegtijdige toegang tot alle content. Spelers kunnen het Kombat Pack kopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition. Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers