Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Disintegration komt uit in 2020!

 21 aug. 2019
07:03
Private Division en V1 Interactive hebben vandaag de eerste details bekendgemaakt over de verwachte sciencefiction shooter Disintegration, waaronder een aangrijpende singleplayercampagne, multiplayer met drie verschillende speltypen en een eerste blik op de spelwereld. Disintegration komt digitaal uit voor €49,99 op PC, PlayStation 4 en de verschillende Xbox One-consoles, waaronder Xbox One X. Het spel werd ontwikkeld door V1 Interactive, een onafhankelijke studio bestaande uit zo'n 30 veteranen uit de industrie en nieuw talent dat betrokken is geweest bij titels als Halo, Destiny, SOCOM US Navy Seals en meer. Het team wordt geleid door Marcus Lehto, medebedenker van Halo en voormalig creative director bij Bungie.

In Disintegration reizen spelers naar de nabije toekomst, waarin de mensheid op het punt van uitsterven staat en zijn hoop op de technologie heeft gevestigd om te kunnen overleven. Het menselijke brein wordt verwijderd en operatief in een robotarmatuur geplaatst, door middel van een proces dat Integratie heet. Een dictatoriale vijandelijke supermacht, de Rayonne, tot waanzin gedreven door hun pas ontdekte superioriteit, doet zich gelden en begint de restanten van de mensheid gevangen te nemen om ze te dwingen te Integreren als robot.

"Disintegration is niet een standaard first-person shooter en het spel zal je begrip van wat battlespace inhoudt op de proef stellen," aldus Marcus Lehto, President en Game Director van V1 Interactive. "Je gaat een wereld verkennen die voor altijd veranderd is door een constant wereldwijd conflict. De enige manier om het leven zoals wij dat kennen te redden is door in elk vuurgevecht strategische beslissingen te nemen, zowel als piloot van een bewapende Gravcycle en als commandant van je bemanning.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers