Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 586

The Two Colonels - De eerste Story DLC voor Metro Exodus is nu uit

 22 aug. 2019
06:53
Deep Silver en 4A Games kondigen vandaag aan dat The Two Colonels, de eerste verhaal-DLC van Metro Exodus, vanaf nu beschikbaar is. The Two Colonels volgt het verhaal van Colonel Khlebnikov in de laatste dagen van zijn leven in Novosibirsk, wat Colonel Miller later navolgt. Een korte waarschuwing: als je Metro Exodus nog niet uitgespeeld hebt zal je hieronder spoilers lezen.

Onder het oppervlakte van de dode stad Novosibirsk is Khlebnikov op weg naar zijn zoon Kirill op oudjaarsdag. Niet alles gaat goed voor de mensen daar: het slijm neemt langzaam de tunnels over, mutanten vallen veel vaker aan en het waardevolle Ďgreen stuffí dat de mensen tegen stralingsvergiftiging beschermt begint op te raken. Om ervoor te zorgen dat de mensen het overleven, moet de leiding drastische maatregelen nemenÖ

The Two Colonels bevat de klassieke Metro-gameplay waarin je de claustrofobische omgeving van Novosibirks verkent, met alle huiveringwekkende spanning die spelers van de Metro-serie verwachten. Het verhaal heeft ook
een gloednieuw wapen voor het bevechten van het slijm en de wormen in de tunnels; de dodelijke vlammenwerper. Het moet net zoals de Tikhar opgepompt worden om te gerbruiken, maar kan wel een ruimte in vuur en vlam zetten.

The Two Colonels is nu te koop op Xbox One, PlayStation 4 en PC. Het is onderdeel van de Metro Exodus Expansion Pass die eigenaren ook toegang geeft tot de tweede DLC ĎSamís Storyí, gepland voor een release in voorjaar 2020.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 04-2020
Laatste actieve gebruikers