Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Beleef het boerenbestaan in Farmers Dynasty

 23 aug. 2019
15:04
Bigben en Toplitz Productions presenteren met plezier een nieuwe gameplayvideo van Farmer’s Dynasty. Deze game laat je het echte boerenbestaan beleven in grote open gebieden vol boerderij-activiteiten. Na de positieve ontvangst van Steam-spelers bij de ‘vroegtijdige toegang’-lancering op Steam, komt de game op 7 november 2019 beschikbaar voor Xbox One en PlayStation 4 en later voor de Nintendo Switch.

Droom je al jaren van een leven op het platteland? Die droom kan werkelijkheid worden met Farmer’s Dynasty: keer terug naar de natuur en word een boer.

Je begint met eenvoudig boerengereedschap maar kunt al snel genieten van diepgaande gameplay, waarin je moet bouwen, repareren en oogsten. Verbeter je opbrengst door nieuwe landbouwfaciliteiten aan te schaffen, zoals kassen en silo’s, en doe je best om een van de beste boeren in het dorp te worden.

Het sociale aspect speelt ook een belangrijke rol in deze game. Aan het eind van je werkdag kun je deelnemen aan dorpsactiviteiten om te ontspannen en je sociale leven te ontwikkelen. Maak kennis met je buren en breng tijd met ze door. Deze interacties kunnen leiden tot een romantische relatie en gezinsleven op het platteland.

Geniet van het boerenleven: bouw je boerderij, begin een gezin en bewerk je land. Speel een unieke mix van een boerderijsimulator, levenssimulatie en managementgame. Bouw en repareer je boerderij en breid hem naar eigen wens uit. Ga waar je wilt in de open plattelandswereld. Help je buren in verschillende missies om sociale punten te verdienen. Een realistische simulatie: leer hoe je verschillende boerderijmachines gebruikt en verdiep je in groeicycli om de opbrengst van je gewassen te maximaliseren.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers