Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

De jacht is geopend! Hunt: Showdown is nu uit op PC

 28 aug. 2019
07:41
Vandaag is de dag! De online multiplayer bounty hunting game van Crytek is vandaag uit op PC en het heeft gloednieuwe DLC met zich meegebracht. Spelers kunnen nu Hunt: Showdown voor PC los aanschaffen of gebundeld met de nieuwe Legends of the Bayou DLC. Spelers die al eigenaar zijn van de game kunnen de DLC los aanschaffen.

Voorafgaand aan release heeft Hunt: Showdown tijd doorgebracht in Early Access, een programma waar ontwikkelaars nauw met de community samenwerken voor de ontwikkeling en verbetering van de game. In het geval van Hunt was dit over meer dan 20 updates en verschillende patches. Die community, zegt Hunt Producer Fatih Özbayram, was integraal voor het ontwikkelproces van de game.

“Hunt: Showdowns ontwikkeling is compleet gedreven door de community en dat was echt een lonende ervaring voor het hele team. Samen met de community hebben de leuke, spannende en memorabele game-ervaring gemaakt die wij wilden maken. Het was bijvoorbeeld een verzoek uit de community dat ons inspireerde om teams van drie toe te voegen aan Hunt, naast vele andere features”, zei Özbayram. “Heel erg bedankt dus voor iedereen die ons door het ontwikkelproces gesteund heeft; zonder jullie hadden we het niet kunnen doen.”

De Legends of the Bayou DLC duikt diep in het duistere hart van de Bayou om de volledige PC release van Hunt: Showdown te vieren en de loyale volgelingen twee nieuwe Legendary Hunter characters, twee unieke wapens en 500 Blood Bonds te geven.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers