Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 337

LEGO Star Wars Battles aangekondigd

  4 sep. 2019
09:38
Warner Bros. Interactive Entertainment, de LEGO Groep en Lucasfilm hebben vandaag LEGO Star Wars Battles aangekondigd: een gloednieuw strategiespel vol actie voor mobiele apparaten, met een combinatie van iconische personages, voertuigen en locaties uit LEGO Star Wars en één-tegen-één gevechten in realtime voor meerdere spelers.

In LEGO Star Wars Battles, ontwikkeld door TT Games Brighton en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment en Playdemic, kunnen de spelers personages en voertuigen uit alle tijdperken van het Star Wars-universum combineren en legers vormen van ofwel de ‘dark side’ of de ‘light side’ voor snelle, spannende gevechten. Met de intuïtieve aanraakbesturing kunnen spelers troepen inzetten, LEGO-torens bouwen op het slagveld en gebieden veroveren in een poging om de basis van de tegenstander te vernietigen.

“We zijn erg trots dat we de reeks LEGO Star Wars-videogames kunnen uitbreiden met LEGO Star Wars Battles, dat speciaal voor mobiele apparaten een nieuwe ervaring biedt,” aldus Jason Avent, studiohoofd van TT Games Brighton. “We hopen dat de spelers zullen genieten van deze unieke combinatie van LEGO Star Wars met een diepgaande strategie en innovatieve gebiedsverovering via LEGO-torens.”

“De LEGO Star Wars-games bieden fans wereldwijd al meer dan 15 jaar een unieke kijk op Star Wars,” aldus Douglas Reilly, vicepresident, Lucasfilm Games. “Het is een waar genoegen om gebruikers van mobiele apparaten nieuwe LEGO Star Wars-ervaringen te kunnen bieden met LEGO Star Wars Battles. Het spel biedt nieuwe manieren om te spelen in een sterrenstelsel hier ver vandaan, met de unieke LEGO-touch.”

"LEGO Star Wars Battles brengt de actie en het luchtige charme van de LEGO-spellen naar een toenemend aantal mobiele spelers wereldwijd,” aldus Sean McEvoy, vicepresident, Digital Games, de LEGO Groep. “Het spel is makkelijk te spelen en biedt zowel nieuwe als ervaren spelers snelle LEGO-actie en heel wat plezier.”

Met de content uit de negen films uit de saga, Star Wars: The Clone Wars en Rogue One: A Star Wars Story, kunnen spelers bekende helden en schurken verzamelen, waaronder Luke Skywalker, Rey, Obi-Wan Kenobi, Boba Fett, en Darth Vader, maar ook personages zoals Porgs, Stormtroopers, Battle Droids, en verschillende voertuigen van AT-AT’s tot TIE Bombers en zelfs de Millennium Falcon. Naarmate de spelers verder komen en hogere niveaus behalen, kunnen ze verschillende arena's vrijspelen, gebaseerd op bekende Star Wars locaties, zoals Scarif, Naboo, Hoth, Endor, Geonosis en meer.

LEGO Star Wars Battles zal in 2020 beschikbaar zijn om gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store en zal in-game aankopen bevatten.

   


Totaal aantal stemmen: 0Let op: Dit bericht is al meer dan 'n half jaar oud, houd hier dus rekening mee bij het plaatsen van een reactie.

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content