Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203

KOEI TECMO kondigt FAIRY TAIL aan, een magische nieuwe game gebaseerd op de iconische manga- en animeserie

  6 sep. 2019
08:37
KOEI TECMO kondigt vandaag met trots FAIRY TAIL aan, een gloednieuwe magische JRPG in ontwikkeling bij GUST Studios gebaseerd op de populaire gelijknamige manga van Hiro Mashima. Deze betoverende nieuwe titel is de eerste keer dat een ‘FAIRY TAIL’ game lanceert op consoles in het westen, waardoor fans en nieuwkomers het geliefde verhaal kunnen ervaren waar wereldwijd al meer dan een decennium van genoten wordt.

Demonen, duistere tovenaars, draken en katten. Je komt ze allemaal tegen wanneer je reis door Fiore begint en de avonturen van Natsu Dragneel en Lucy Heartfilia speelt, evenals de andere excentrieke leden van het magische FAIRY TAIL gilde op een leuk en spannend avontuur. GUST Studios maakt de game onder toezicht van auteur Hiro Mashima, wat een trouwe versie van de FAIRY TAIL wereld en haar vreemde bewoners belooft; van magie tot aan de iconische personages.

Hoewel meer informatie over de game volgende week tijdens Tokyo Game Show 2019 onthuld wordt, heeft KOEI TECMO een spannende nieuwe trailer uitgebracht die de intense magische gevechten laat zien die spelers kunnen verwachten als ze zich bij de FAIRY TAIL Guild aansluiten. FAIRY TAIL zal in 2020 beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4 computer entertainment system en Windows PC via Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content