Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 554

Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition verschijnt 23 januari

 10 sep. 2019
11:34
Square Enix Ltd., maakt bekend dat het geliefde action-RPG-avontuur FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES op 23 januari 2020 terugkeert met gloednieuwe functies als FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en mobiele iOS- en Android-apparaten.

De coöperatieve action-RPG FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES is volledig geremasterd, inclusief gloednieuwe functies om de ervaring magischer dan ooit te maken! Speel met vrienden of solo, verken een verbluffende fantasiewereld, maak nieuwe herinneringen met fantastische personages en geniet van heerlijke action-RPG-gameplay.

Hieronder een overzicht van de voornaamste vernieuwingen van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition:
• Verbeterd beeld en geluid – Beleef de wereld van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES op verbluffende nieuwe manieren, met verbeterd beeld en geluid om het meeslepende avontuur nóg magischer te maken.

• Nieuwe ingesproken stemmen – De speelbare helden komen tot leven met gloednieuwe voice-overs terwijl ze spreuken gebruiken en strijden tegen woeste monsters.
• Nieuwe online multiplayer – Speel online met één tot drie vrienden om samen gevaarlijke monsters te verslaan en kerkers te doorlopen*. Alle spelers kunnen meedoen, want FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition ondersteunt cross-play tussen verschillende systemen.
• Nieuwe kerkers en eindbazen – Uitdagende nieuwe kerkers en eindbazen zijn aan de game toegevoegd voor nog meer fun en spannende gameplay-mogelijkheden.
• Nieuwe looks en items voor personages – Onderscheid je met gloednieuwe looks en voorwerpen om je personage mee uit te rusten en om te gebruiken tijdens je magische reis.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 11-2019
Laatste actieve gebruikers