Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Star Ocean First Departure R verschijnt 5 december voor Nintendo Switch en PlayStation 4

 11 sep. 2019
07:53
Square Enix Ltd.,maakt vandaag bekend dat STAR OCEAN First Departure R, de hd-remaster van de klassieke sci-fi RPG,op 5 december zijn digitale debuut maakt voor het Nintendo Switch-systeem en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

STAR OCEAN First Departure R verscheen in het Westen eerder al voor de PSP (PlayStation Portable) en vertelt het verhaal van de jonge zwaardvechter Roddick die samen met zijn bondgenoten op reis gaat om het geneesmiddel voor een dodelijke ziekte te vinden, waardoor ze verzeild raken in een avontuur dat zich uitstrekt over een zee van sterren. Deze hd-remaster verrijkt de ervaring met de volgende extra’s en verbeteringen:

• Volledige voice-over – Spelers kunnen kiezen tussen de originele, Japanse of Engelse ‘full voice’-cast van de versie voor het PSP-systeem, of de nieuwe versie met de Japanse voice-cast van de originele Super Famicon-versie, die eerder alleen in Japan is verschenen.
• Nieuwe personage-illustraties – Spelers kunnen kiezen voor de originele personage-illustraties die werden gebruikt in STAR OCEAN First Departure, of gloednieuwe versies die zijn getekend door de beroemde illustrator Katsumi Enami (STAR OCEAN: THE LAST HOPE).
• Speed Mode – Spelers kunnen de bewegingssnelheid opvoeren om sneller door de wereld te reizen.
• Aangepaste game-balans – De aangepaste moeilijkheidsgraad biedt spelers meer uitdaging tijdens gevechten, een onderscheidende kwaliteit van de STAR OCEAN-serie.

Wie een pre-order plaatst voor de game op het PlayStation 4-systeem ontvangt bij de lancering op 5 december een speciaal PlayStation 4-thema met de nieuwe illustraties van Katsumi Enami en pixel art van de hoofdrolspelers, en een digitale mini-soundtrack van STAR OCEAN Live 2019.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers