Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Red Dead Online: Frontier Pursuits nu beschikbaar

 11 sep. 2019
09:58
Vandaag krijgt de Wereld van Red Dead Online meer diepte met de introductie van drie nieuwe Frontier Pursuits, welke elk zijn eigen spelvervolg vertegenwoordigt, bomvol met thema-activiteiten voor spelers die op zoek zijn te gedijen in het grensgebied. Kies ervoor om een Bounty Hunter te worden en jaag op gevaarlijke criminelen, wordt partner van Cripps om een kamp te transformeren tot een bruisende onderneming als Trader, en ontdek waardevolle en geheimzinnige schatten als een Collector. Je kunt je op één Role, of op alle drie tegelijk focussen.

Naast de Specialist Roles, omvat de update van vandaag ook een groots scala aan nieuwe features en veranderingen in gameplay om te algehele ervaring te verbeteren:
• Nieuwe items, wapens, kleding en door paarden-getrokken voertuigen
• Indicatoren die de richting aangeven van waar je personage schade oploopt
• Extra paardenrassen
• De mogelijkheid om het uiterlijk van je personage aan te passen zonder je vooruitgang te resetten
• Uitgebreide custom outfit slots
• De mogelijkheid om opgeslagen outfits een naam te geven
• Role-specifieke Free Roam Events
• Verhoogde verkoopprijzen voor gestolen juwelen
• Verhoogde bewegings- en animatiesnelheden voor responsievere gevechten (inclusief richten, spannen en herladen), sneller plunderen en meer
• Aanvullende game herbalanceringen en verbeteringen
Kij voor meer details hier de Title Update notes.

Elke Role heeft standaard opstartkosten van 15 Gold Bars om een Bounty Hunter License, Butcher Table of Collector’s Bag te krijgen. Het is overigens ook mogelijk om elk opstartitem gratis te ontgrendelen. Twitch Prime Leden die hun Twitch en Rockstar Games Social Club accounts aan elkaar gekoppeld hebben tegen zondag 8 september, ontvangen de Bounty Hunter Licence geheel kosteloos. Degenen die deze deadline hebben gemist zien de licentie gratis verschijnen binnen 72 uur na het koppelen van hun accounts. Collectors die met succes alle 54 verborgen speelkaarten in GTA Online hebben gevonden, kunnen de Collector’s Bag gratis claimen tot en met 14 oktober, terwijl alle aspirant-Traders met een actief PlayStation PlayStation Plus-abonnement de Butcher’s Table gratis ontvangen tot en met 14 oktober.

Spelers die zich op elk gewenst moment tussen 10 september en 18 november in Red Dead Online wagen, worden automatisch ingeschreven bij de Wheeler, Rawson & Co. Club. Dit volledig gratis lidmaatschap biedt alle deelnemers nieuwe kleding en accessoires, een speciale pistoolwrap, extra cash, gratis care packages en meer.

Wie op zoek is naar nog meer voordelen en uitrustingen, kan kiezen voor de Outlaw Pass, die voor 35 Gold Bars in de loop der tijd meer beloningen biedt zoals exclusieve kleding, wapenstyling, kamp thema’s, extra cash, Gold gifts tot wel 35 Gold Bars en nog veel meer. Je kunt meer informatie over de Wheeler, Rawson & Co. Club en de Outlaw Pass hier vinden.

Naast de gratis Butcher’s Table om als Trader aan de slag te gaan, ontvangen PlayStation 4-spelers ook het Trader Camp Theme en wapenkluis, beiden worden ontgrendeld wanneer je Trader Role Rank 5 behaalt, en gratis te halen bij de Wilderness Outfitters-winkel tot en met 14 oktober. Daarnaast hebben PlayStation 4-spelers ook early acces tot de American Foxhound Camp Dog, Shoot The Sky Emote, drie nieuwe Ability Cards (Gunslinger’s Choice, Strength in Numbers en Ride Like The Wind) net als drie nieuwe kledingstukken (de Carrigan Hat, Burnham Boots en Avery Gloves) tot en met 14 oktober. Daarbij is het PlayStation Plus benefit van deze maand een geschenk van RDO$250, voor het spelen tussen nu en 7 oktober 2019.

Alle Ultimate Edition-spelers worden de prijs voor twee nieuwe hengsten kwijtgescholden, die ontgrendeld zijn in de voortgang van de Bounty Hunter Role: de stevige Sorrel Breton en de knappe Red Roan Breton.

Speel elke week Red Dead Online voor nóg meer nieuwe activiteiten zoals Legendary Bounties die je kunt ophalen bij Bounty Boards – elk met hun eigen smerige verhaal – en wekelijkse kaarten met speciale, verzamelbare sets voor mevrouw Nazar, plus alle nieuwe bonussen geschenken en incentives die de komende week verschijnen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers