Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

World of Warships viert komst eerste Nederlandse schip met open dag voor spelers in Marinemuseum

 11 sep. 2019
12:11
Wargaming.net maakt zich op voor de World of Warships open dag die de ontwikkelaar voor de Nederlandse fans aan het organiseren is deze aankomende zaterdag, 14 september, in het Marinemuseum te Den Helder. Het evenement zal gratis toegankelijk zijn, en is in het leven geroepen om de komst van de eerste Nederlandse oorlogsschip, - de Hr. Ms. Friesland - in de populaire online game te vieren.

Het Marinemuseum in Den Helder opent zijn deuren om 10:00 voor spelers van World of Warships. Naast rondleidingen door het museum, zijn er ook interactieve exposities, speelsessies met de game, en kunnen Koninklijke Marine veteranen en actief personeel ontmoet worden. Aanwezigen kunnen ook prijzen winnen met een reeks van wedstrijden die de gehele dag door voor de gemeenschap worden georganiseerd.

De Nederlandse ministerie van Defensie, de Koninklijke Marine en Marinemuseum hebben actief met Wargaming samengewerkt om er voor te zorgen dat de Hr. Ms. Friesland torpedobootjager in het spel zo accuraat mogelijk en historisch correct zou zijn. Wargaming heeft bijvoorbeeld niet alleen gebruik gemaakt van officiële blauwdrukken met dank aan het Nationaal Archief, maar ook gedetailleerde modellen van het Marinemuseum, en zeldzame fotos van het Nederlandse Instituut voor Militare Historie. Als de naamgever van de zeer succesvolle Friesland-klasse van torpedobootjagers werd de Hr. Ms. Friesland in 1953 in gebruik genomen. De oorlogsbodem was tot 1979 bij de Koninklijke Marine in dienst.

De Friesland verschijnt binnenkort in World of Warships als een premium Tier IX destroyer, en wordt een van de eerste vaartuigen in de nieuwe Europese series van oorlogsschepen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers