Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Romancing SaGa 3 en SaGa Scarlet Grace Ambitions arriveren later dit jaar in het Westen

 12 sep. 2019
00:26
Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat de klassieke RPG Romancing SaGa 3 een Westerse release krijgt op 11 november 2019, 24 jaar na de oorspronkelijke release in Japan. Amper een maand later, op 3 december, verschijnt SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS, ook voor het eerst in het Westen. Beide titels komen beschikbaar voor moderne consoles en mobiele platformen, inclusief nieuwe content, geoptimaliseerde graphics en bijgewerkte besturingsmogelijkheden.

Romancing Saga 3 biedt spelers de vrijheid hun eigen weg te banen door acht verschillende verhaallijnen met acht verschillende hoofdrolspelers, elk met hun eigen motieven en unieke persoonlijkheden. Deze hd-remaster is ontwikkeld door veteranen uit de industrie, inclusief de beroemde ontwikkelaar Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, Romancing SaGa, SaGa Frontier) en biedt geoptimaliseerde graphics, de nieuwe dungeon “Phantom Maze” om te verkennen en een NEW GAME+ functie. De komende remaster voegt ook nieuwe verhaallijnen toe aan de game, waardoor dit de perfecte kans is voor zowel oude fans als nieuwe spelers om van de SaGa-serie te genieten.

SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS is een uitgebreide versie van de 2016-titel SaGa SCARLET GRACE, die oorspronkelijk alleen in Japan verscheen. Deze versie zit tjokvol verbeteringen en extra’s, zoals nieuwe en verbeterde graphics, voice-overs voor personages, twee nieuwe personages die niet in de oorspronkelijke versie zaten, en meer. Zowel nieuwkomers als fans van de franchise kunnen hun eigen lot vormgeven met één van de vier hoofdrolspelers: Urpina, Taria, Balmant en Leonard. Elke held heeft zijn eigen unieke verhaallijn, waardoor spelers kunnen genieten van vier verschillende avonturen in één titel.

Romancing SaGa 3 komt op 11 november beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, PlayStation Vita-handheld-entertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, inclusief Xbox One X, Windows 10, STEAM, de App Store en Google Play.

SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS komt op 3 december beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, PlayStation 4-systeem, STEAM, de App Store en Google Play.

   


Totaal aantal stemmen: 0

Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers