Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Final Fantasy VII Remake-trailer toont chaos en onrust in de straten van Midgar

 12 sep. 2019
06:39
Square Enix Ltd., heeft vandaag een gloednieuwe FINAL FANTASY VII REMAKE-trailer onthuld, met daarin nieuwe gameplay en een diepere blik op de sloppenwijken van Midgar, waar de onderdrukkende Shinra Electric Power Company is verwikkeld in een fel conflict met Avalanche, een verzetsgroep die vecht voor het leven van de planeet. In de trailer zien spelers voor het eerst een aantal populaire Shinra-agenten, The Turks, samen met diverse minigames en twee krachtige summons, Shiva en Ifrit.SQUARE ENIX heeft onlangs ook nieuw artwork uitgebracht, dit betreft een nieuwe versie van één van de meest iconische artworks uit de originele game, met daarop Cloud en de Shinra Headquarters.

FINAL FANTASY VII REMAKE komt op 3 maart 2020 naar het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem. Deze vernieuwde versie van de iconische originele game, die het RPG-genre opnieuw definieerde, duikt dieper dan ooit in de wereld en personages ervan. De eerste game in dit project vindt plaats in de eclectische stad Midgar en levert een volledig opzichzelfstaande ervaring die een ideaal vertrekpunt voor de serie vormt. Naast onvergetelijke personages en een meeslepend verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride gevechtssysteem dat realtime actie mixt met strategische, commando-gebaseerde gevechten.
De Deluxe Edition is nu beschikbaar voor pre-orders en bevat een artboek met harde kaft en verbluffende concept art, een mini-soundtrack-cd, Summon Materia DLC waarmee spelers in de game Cactuar kunnen oproepen, en een Sephiroth SteelBook-hoes. De Digital Deluxe Edition bevat een digitaal artboek, een digitale mini-soundtrackselectie en Summon Materia DLC waarmee spelers in de game Carbuncle en Cactuar kunnen oproepen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers