Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 197

Speel vanaf vandaag de closed beta van Rugby 20

 12 sep. 2019
16:24
BIGBEN en Eko Software maken met plezier bekend dat de eerste fase van de closed beta is begonnen voor de game Rugby 20, waarvan de uiteindelijke versie op 23 januari 2020 verschijnt. De beta is nu beschikbaar voor alle spelers die de game pre-orderen in de PlayStation Store en de Xbox Store.

De eerste betafase op PS4 en Xbox One begint vandaag, donderdag 12 september en duurt tot 17 oktober. Daarna start op 17 oktober direct de tweede betafase die duurt tot begin november. De exacte einddatum en datums voor de derde fase worden later gecommuniceerd. Dus pre-order de game, begin alvast te spelen, en deel je ervaring en feedback met de ontwikkelaars op de officiële Facebook-pagina van de game.

Na twee jaar ontwikkeltijd, onthullen de teams van Eko Software met veel plezier Rugby 20. Deze editie focust zich helemaal op simulatie en is het resultaat van een aanzienlijke, fundamentele samenwerking tussen de in Parijs gevestigde studio en diverse professionals. Het doel was om spelers alle aspecten van het moderne rugby te laten ervaren, inclusief tactische veranderingen tijdens wedstrijden, aanvallende pods, passen na contact en set plays. Vooruitlopend op de internationale competitie, kunnen rugby-fans alle essentiële elementen van de sport alvast in de videogame beleven.

Dankzij de verbeterde AI is de game realistischer dan ooit, resulterend in levensechte fysieke en tactische botsingen. De met motion-capture-technieken gemaakte animaties en verbeterde spelermodellen dragen ook bij aan het realisme, terwijl de gameplay is verrijkt met diverse nieuwe mogelijkheden, inclusief meerdere set-play-opties op verschillende spelmomenten.

Beschikbare content in deze beta:

- 20 nationale landenteams
- Een internationale Tournament-modus
- Een Quick Match-modus, tegen de computer of lokaal tegen een tweede speler
- Een Online-modus om tegen een vriend te spelen, of tegen een andere tegenstander via matchmaking

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers