Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Turtle Beach breidt athlete ambassador-programma uit met superster Kevin de Bruyne van Manchester City en Belgisch voetbalelftal

 13 sep. 2019
07:54
Het leidende audio- en accessoiremerk Turtle Beach (Nasdaq: HEAR) kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met middenvelder Kevin De Bruyne van Manchester City en het Belgisch nationaal elftal. De Bruyne sluit zich aan bij een groeiende lijst professionele atleten/gamers, waaronder ook Inter Milan-spits Romelu Lukaku, shooting-guard Josh Hart van de New Orleans Pelicans, 2019 NBA first-round draftees PJ Washington en Kevin Porter Jr., en NFL-spelers Melvin Ingram en Isaac Rochell van de Los Angeles Chargers, die allemaal op Turtle Beach vertrouwen voor het leveren van hun gaming-accessoires.

“Kevin is één van de grootste namen in het Europese voetbal en we vinden het geweldig dat hij zich aansluit bij Turtle Beach’ groeiende lijst van professionele atleten die ook van gaming houden,” zei Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Kevin zet geweldige prestaties neer, zowel op het veld als met een controller in zijn handen, en we kunnen niet wachten om de tijd die hij gamend doorbrengt met vrienden en fans naar een hoger niveau te tillen, en te demonstreren wat een verschil kwaliteitsaccessoires maken. Dit is onze tweede samenwerking met de Roc Nation Sports Europe-familie, en we vinden het geweldig dat ons athlete ambassador-programma samen met hun roster blijft groeien.”

Kevin De Bruyne is een belangrijk onderdeel van het treble-winnende Manchester City-team en werd in 2016 en 2018 verkozen tot Speler van het Jaar bij Manchester City. Eerder speelde hij al een belangrijke rol bij VfL Wolfsburg, waardoor hij in 2015 in Duitsland werd gekozen tot Voetballer van het Jaar. De Bruyne is 71 keer uitgekomen voor het Belgische nationale team en scoorde 16 goals in zijn internationale carričre. De Bruyne zal voor diverse gaming-content en –projecten samenwerken met andere Turtle Beach-partners en ambassadeurs, waarbij hij diverse marktleidende producten van het merk zal gebruiken.

“Ik sluit me met veel plezier aan bij het Turtle Beach-team,” zei Kevin De Bruyne. “Gaming is al lang een hobby van me, iets wat ik graag doe op de zeldzame momenten dat ik niet op het veld sta. De uitrusting van Turtle Beach is geweldig voor mijn gaming-momenten, en de kwaliteit van de accessoires is waanzinnig.”

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers