Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Pantsers aan, Reclaimers! DAEMON X MACHINA is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

 13 sep. 2019
13:06
Het was de grootste ramp uit de geschiedenis… de maan scheurde uiteen en veranderde de hemel in een zee van rood licht die de verbijsterde toeschouwers eronder verlichtte. Aan jou als Reclaimer de taak om dit apocalyptische nieuwe tijdperk te overleven in DAEMON X MACHINA voor de Nintendo Switch, waarin je krachtige mechanische pantsers kunt besturen die Arsenals worden genoemd.

In deze nieuwe actie-game van Kenichiro Tsukuda (Armored Core) en mech designer Shōji Kawamori voer je razendsnelle gevechten tegen corrupte robots om je planeet te verdedigen. Doordat je je avatar en Arsenal volledig kunt aanpassen met uiteenlopende opties, voelt de actie heel persoonlijk.

Je kunt ook een team vormen met maximaal drie andere spelers in de coöpstand, zowel lokaal* als online**, om samen tegen gigantische eindbazen te strijden.

Als je al even met je Arsenal wilt oefenen voor je het gevecht in vliegt, kun je de DAEMON X MACHINA Prologue-demo gratis downloaden in de Nintendo eShop. In deze demo kun je het begin van de game spelen. Wanneer je vervolgens besluit de game aan te schaffen, kun je al je vorderingen die je in de demo overzetten naar de volledige game.***

DAEMON X MACHINA is nu te koop in winkels of als digitale download in de Nintendo eShop, samen met gratis en betaalde DLC-items**** die nog meer opties bieden om je Arsenal aan te passen met nieuwe decals, wapens en kleding.

Aanvullende betaalde downloadbare content, inclusief nieuwe missies en tientallen emotes, decals en andere aanpassingsopties, wordt de komende maanden aan de game toegevoegd.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers