Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 185

Final Fantasy XIV Online Patch 5.1 Vows of Virtue, Deeds of Cruelty details

 16 sep. 2019
15:21
De eerste details van de komende Patch 5.1 voor FINAL FANTASY XIV: Shadowbringers zijn onthuld tijdens de nieuwste ‘Letter from the Producer LIVE’-stream.

Patch 5.1 is getiteld Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, en wordt de eerste grote update voor FINAL FANTASY XIV Online’s hooggeprezen derde uitbreiding. De patch introduceert onder andere de langverwachte YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid, een samenwerking met de NieR®-serie, inclusief werk van gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO.

Vows of Virtue, Deeds of Cruelty levert een schat aan nieuwe content, mogelijkheden en verbeteringen. Tijdens de livestream onthulde Naoki Yoshida, producer en director van FINAL FANTASY XIV Online, veel van de content die Patch 5.1 zal leveren:

• Nieuwe hoofdscenario-quests – Patch 5.1 introduceert het volgende hoofdstuk in de spannende hoofdverhaallijn van Shadowbringers.
• Nieuwe alliance raid voor 24 spelers: “The Copied Factory” – Gastontwikkelaars Yosuke Saito en YOKO TARO laten FINAL FANTASY en NieR samenkomen in de YoRHa: Dark Apocalypse alliance raid-serie.
• Restoration of the Holy See of Ishgard – Deze content voor crafters en verzamelaars moedigt spelers aan om samen te bouwen aan het Firmament in Ishgard. De nieuwe content wordt vergezeld door uitgebreide systeemaanpassingen en updates voor crafting- en gathering-klasses.
• New Game+ – Dit gloednieuwe systeem laat je eerder voltooide quests spelen met behoud van je huidige progressie en job-level.
• Nieuwe dungeon: “The Grand Cosmos” – Spelers kunnen deze nieuwe dungeon proberen te overwinnen met andere avonturiers, of gebruik maken van het Trust-systeem om hem met een groep non-speler-personages te betreden.
• Nieuwe extreme trial – Spelers kunnen een nieuwe trial op extreme-niveau proberen te overwinnen.
• Nieuwe beast tribe-quests – ThePixies
• PvP-updates – Er worden substantiële veranderingen doorgevoerd aan PvP-acties, samen met de introductie van een nieuwe Frontline-map en -regelset.
• Updates voor de blue mage-job – De eerste grote update voor deze gelimiteerde job is goed voor een verhoogde level cap, nieuwe job-quests en nieuwe blue mage-specifieke gevechtsuitdagingen en content.
• Performance action-updates – Dankzij de toevoegingen van een ensemble-functie kunnen groepen spelers samen muziekmaken.
• Patch 5.1 levert ook job-aanpassingen, Gold Saucer-updates, systeemupdates, en meer

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers