Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 199

Vecht voor je guild met krachtige magische vaardigheden in Fairy Tail

 17 sep. 2019
07:12
Na de spannende onthulling op het podium van de Tokyo Game Show 2019, maken KOEI TECMO en ontwikkelaar GUST Studios met plezier meer bekend over hun komende magische JRPG, FAIRY TAIL.

FAIRY TAIL is gebaseerd op de gelijknamige, best-selling manga- en anime-serie van Hiro Mashima en volgt het betoverende plot van de “The Grand Magic Games”-verhaallijn. De game laat spelers de spannende afleveringen van deze populaire verhaallijn opnieuw beleven – of voor het eerst beleven. Naast de verhalen die eerder werden verteld in de manga en anime, kunnen spelers ook genieten van nooit eerder vertoonde verhalende content en quest-elementen.

In de loop van hun reis, kunnen spelers hun eigen party vormen door te kiezen uit meer dan tien iconische personages, inclusief de vuurdraakdoder Natsu Dragneel, de hemelse magiër Lucy Heartfilia, de ijsmagiër Gray Fullbuster, de elfenkoningin ‘Titania’ Erza Scarlet en de jonge luchtdraakdoder, Wendy Marvell. Met deze schat aan guild members om voor hun party te rekruteren, kunnen spelers hun eigen droomteam vormen – eventueel zelfs met onwaarschijnlijke bondgenoten – voor hun eigen, unieke avontuur.

De vlammende en intense magische gevechten uit de serie komen op adembenemende wijze tot leven in FAIRY TAIL, waarbij de buitengewone personages uiteenlopende soorten magie kunnen gebruiken. Bekende acties uit de serie zetten het scherm in vuur en vlam, terwijl personages als Natsu van modus kunnen veranderen – bijvoorbeeld naar de verbluffende Lightning Fire Dragon Mode! Daarnaast kunnen sommige guild members tijdens gevechten ondersteuning bieden, inclusief de Fairy Tail Guild Master, Makarov Dreyar, die kan worden opgeroepen om krachtige hulp te verlenen.

In FAIRY TAIL zullen party-leden door het voltooien van gevechten en quests niet alleen in level stijgen, het versterkt ook de relaties tussen personages en resulteert in opties om het guild te upgraden en uiteindelijk de ‘Guild Rank’ te verhogen – waardoor spelers uitdagendere missies kunnen aannemen om uiteindelijk het beste guild in Fiore te worden!

FAIRY TAIL verschijnt in 2020 voor de Nintendo Switch, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc via Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content