Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 628

Dead by Daylight voor Nintendo Switch nu verkrijgbaar

 25 sep. 2019
06:46
Behaviour Interactive heeft vandaag Dead by Daylight uitgebracht voor de Nintendo Switch, de game is nu beschikbaar in de Nintendo eShop en bij deelnemende retailers. Deze gloednieuwe editie van de klassieke horror-multiplayer-game zit boordevol bloedstollende content, inclusief 9 killers, 10 survivors en 3 cosmetische pakketten. Spelers kunnen ook aanvullende hoofdstukken aanschaffen, inclusief de gloednieuwe Stranger Things-add-on.

In Dead by Daylight beleven spelers zenuwslopende jachtpartijen tussen een brute killer en tot vier survivors, en dankzij de Nintendo Switch kunnen spelers er altijd en overal van genieten! Waag je aan een dodelijk kat-en-muisspel met twee soorten gameplay: als survivor, vanuit een derdepersoons perspectief, of als de killer, vanuit een eerstepersoons perspectief. Survivors kunnen samenwerken of in hun eentje proberen te overleven, terwijl killers in first-person jacht op hun prooien kunnen maken.

Exclusieve Trapper-cosmetic voor de Switch

Spelers die Dead by Daylight voor de Switch aanschaffen, worden beloond met een exclusieve cosmetic voor de Trapper, de iconische killer in de game. Met deze heftige outfit weet je zeker dat je opvalt!

“We zijn heel blij en trots om Dead by Daylight te lanceren voor de Nintendo Switch. Dit is een nieuwe manier voor ons om de game in zoveel mogelijk handen te krijgen. Het is ook een geweldige kans voor onze speler om hun geliefde game overal te kunnen spelen. Ik wil Switch-gebruikers hartelijk welkom heten in de wereld van de Entity. De eerste paar potjes worden pittig, maar hou vol… de toekomstige winsten maken het de moeite waard,” aldus Mathieu Côté, Game Director voor Dead by Daylight en Head of Partnerships van Behaviour Interactive.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers