Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 185

PlayStation Now, de abonnementsservice voor games, wordt uitgebreid met meer kaskrakers en krijgt een nieuwe, lagere prijs

  1 okt. 2019
16:05
Na de recente uitbreiding van PlayStation Now naar 19 landen wereldwijd kondigde Sony Interactive Entertainment (SIE) vandaag aan dat de baanbrekende abonnementsservice voor cloudgaming wordt aangeboden tegen lagere prijzen en wordt uitgebreid met meer kaskrakers. PlayStation Now-abonnementen zijn nu verkrijgbaar vanaf € 9,99 per maand en er worden exclusieve, tijdelijke titels zoals Grand Theft Auto V en God of War toegevoegd aan de meer dan 700 games die op de service beschikbaar zijn. PlayStation Now is de eerste en enige abonnementsservice voor consolegames op de markt die gebruikmaakt van cloudtechnologie om een breed scala aan ongeëvenaarde games te leveren.

Vanaf vandaag wordt PlayStation Now, beschikbaar voor PlayStation 4 (PS4)-systemen en pc, aangeboden tegen de volgende prijzen, in overeenstemming met de prijzen voor andere entertainmentstreamingservices. Huidige klanten zien deze prijswijziging terug op hun volgende betaalmoment.

• EU: € 9,99 per maand / € 24,99 per kwartaal / € 59,99 per jaar (was 14,99/n.v.t./ 99,99)

PlayStation Now breidt ook de grootste gamebibliotheek van een abonnementsservice voor consolegames in de industrie uit, met extra kaskrakers die voor een beperkte periode beschikbaar zijn. Deze games kunnen op een PS4-systeem of pc worden gestreamd of op een PS4-systeem worden gedownload. De nieuwe content bestaat uit een aantal van de meest gespeelde en veelgeprezen games op het PS4-platform en wordt maandelijks toegevoegd. Vandaag komen beschikbaar:

• God of War: God of War, een game van Santa Monica Studio, won in 2018 wereldwijd talloze 'Game of the Year'-prijzen.
• Grand Theft Auto V: Grand Theft Auto V van Rockstar Games is de bestverkochte titel van de huidige generatie.
• InFamous Second Son™: is een game van Sucker Punch Productions, een van de bestverkochte PlayStation 4-games tot nu toe.
• Uncharted 4: A Thief's End: de bekroonde game van Naughty Dog uit 2016, won onder andere een BAFTA voor 'Best Game’ in 2017.

"Na de uitbreiding van PlayStation Now eerder dit jaar hebben we meer dan 70% van onze PS4-gebruikers wereldwijd bereikt. Dit is dus het ideale moment om de service te vernieuwen met een aantrekkelijkere prijs en een sterker contentaanbod", aldus Jim Ryan, president en CEO van Sony Interactive Entertainment.

"Sinds de lancering van PlayStation Now in 2014 hebben we een schat aan kennis opgedaan over gamen in de cloud. In combinatie met onze 25 jaar ervaring in de game-industrie en de sterke samenwerkingsverbanden die we met uitgevers hebben opgebouwd, kunnen wij op dit gebied voorop blijven lopen en innoveren terwijl de game-industrie zich verder ontwikkelt."

God of War, Grand Theft Auto V, inFAMOUS Second Son en UNCHARTED 4: A Thief's End zijn beschikbaar van 1 oktober 2019 tot 2 januari 2020. Elke maand wordt er een nieuwe selectie exclusieve games aan de service toegevoegd die gedurende een beperkte periode beschikbaar zijn. Deze exclusieve content is een aanvulling op het bestaande aanbod van populaire klassiekers die regelmatig aan PlayStation Now worden toegevoegd.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers