Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 205

Apex Legends warmt de zaken op met de release van Season 3 - Meltdown

  3 okt. 2019
06:58
Respawn heeft Apex Legends Season 3 - Meltdown uitgebracht, dat spelers naar World’s Edge voert, de gloednieuwe arena op Planet Talos. Hier wordt de dynamische, competitieve gameplay van het spel geëvolueerd. Het nieuwe seizoen introduceert ook Crypto en zijn strategische hacking-technieken in de competitie, het nieuwe Charge Rifle-wapen, een nieuwe Battle Pass boordevol beloningen en skins die je kunt verzamelen, en nog veel meer.

Een overzicht van de nieuwe features in Apex Legends Season 3 - Meltdown, dat vandaag wordt uitgebracht voor de PlayStation 4, de Xbox One en de pc via Origin vind je hieronder:

Stort je in de nieuwe Arena - World’s Edge: Champions zijn getransporteerd naar een verlaten industrieterrein dat door de natuur is veroverd. Spannende gameplay met stedelijke gevechten warmt de zaken op in Season 3, en spelers zullen allerlei nieuwe dingen ontdekken. De introductietrailer van Apex Legends Season 3 - Meltdown verplaatst de competitie naar World’s Edge: waar gesmolten hitte en chemisch ijs met elkaar in botsing komen.

Een nieuwe Legend betreedt de Arena - Crypto: Crypto, oorspronkelijk bekend als Tae Joon Park, heeft een andere identiteit aangenomen. Hij werd gedwongen om onder te duiken nadat hij valselijk was beschuldigd van spionage en moord. Sindsdien heeft hij zijn expertise op het gebied van techniek en robotica gebruikt om inlichtingen te leveren en vallen uit te schakelen die door zijn vijanden zijn geplaatst. Of Crypto nu een drone gebruikt voor surveillance of vijandelijke verdedigingslinies uitschakelt met een EMP-schot, deze nieuwe Legend is iemand die spelers in de gaten moeten houden -- als deze Legend jou al niet in de gaten houdt.

Steel de show met de Season 3 Battle Pass: De Battle Pass, die verkrijgbaar is voor 950 Apex coins, biedt spelers de kans om tijdens het seizoen meer dan 100 exclusieve items te verdienen, inclusief Legend- en wapenskins, Apex packs en nog veel meer. De Apex Legends Battle Pass biedt spelers ook toegang tot Daily en Weekly Challenges, waarmee ze nog sneller kunnen levelen. Spelers die een voorsprong in dit seizoen willen opbouwen, kunnen ook de Battle Pass Bundle kopen voor 2800 Apex Coins om meteen toegang te krijgen tot de eerste 25 levels voor het seizoen.

Apex Ranked Leagues Series 2: Nu live. Hiermee kunnen spelers sneller naar hun daadwerkelijke vaardigheidsrang klimmen, zodat ze langer op hun eigenlijke vaardigheidsniveau kunnen spelen. Naast een bijgewerkt scoresysteem introduceert Ranked Leagues Series 2 cosmetische beloningen voor ranked prestaties en een zwaardere straf voor spelers die matches verlaten.

Season 3 is nog maar het begin, want fans kunnen uitkijken naar extra evenementen tijdens het seizoen, inclusief iets spookachtigs tijdens Halloween. Vanaf 18 oktober kunnen spelers in Season 3 - Meltdown wereldwijd ook de eerste fysieke edities van Apex Legends in de winkel kopen voor de PlayStation®4, Xbox One en pc. De Apex Legends Lifeline Edition en Apex Legends Bloodhound Edition bevatten exclusieve Legendary skins, banners en badges, en 1000 Apex Coins die je in-game kunt uitgeven. Daarnaast krijgen Apex-fans meer manieren om te laten zien dat ze fan zijn, te beginnen met Legends-standbeelden van Weta Workshop en Funko Pop! figuren van hun favoriete Legends later dit jaar.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers