Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 488

DOOM Eternal is uitgesteld naar 2020

  8 okt. 2019
16:10
Bethesda heeft bekend gemaakt dat DOOM Eternal is uitgesteld naar het volgende jaar. In een statement laat de uitgever weten meer tijd nodig te hebben om het spel af te ronden.

Gedurende de ontwikkeling van DOOM Eternal is onze doelstelling altijd geweest om een game af te leveren die al jullie verwachtingen overtreft.

Om ervoor te zorgen dat jullie de beste ervaring krijgen -- wat betekent dat DOOM Eternal aan onze standaard voldoet op het gebied van snelheid en afwerking -- hebben we de beslissing gemaakt om de launch met een paar maanden uit te stellen naar 20 maart 2020. We realiseren ons dat een groot aantal fans teleurgesteld zullen zijn door deze vertraging, maar we hebben het vertrouwen dat de game-ervaring van DOOM Eternal het wachten waard is.

Naast de verschoven releasedatum van DOOM Eternal, hebben we nog een aantal andere veranderingen die we graag kenbaar willen maken:
• Invasion Mode, waarin je in de game van een andere speler kunt inbreken als speelbare demon, wordt kort na de release als een gratis update uitgebracht.
• DOOM Eternal voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht na de andere platformen. We kondigen de exacte datum op een later tijdstip aan.
• DOOM 64 wordt beschikbaar op Xbox One, PlayStation en pc naast de Nintendo Switch-versie. We voegen DOOM 64 toe als een pre-order bonus voor DOOM Eternal op alle platformen en dus kan je deze klassieker gratis downloaden en spelen door DOOM Eternal te pre-orderen. DOOM 64 wordt uitgebracht op 20 maart 2020 op alle platformen.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2019
Laatste actieve gebruikers