Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 192

Gratis proefweekend Mortal Kombat 11

  9 okt. 2019
15:51
Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios bieden van 11-14 oktober een gratis proefweekend aan voor Mortal Kombat 11 op PlayStation 4 en Xbox One. Dit is het perfecte moment om het bestverkochte consolespel in de VS tot nu toe zelf te ervaren, met nieuwe downloadbare content (DLC), strijders en diverse updates.

Tijdens het gratis proefweekend van Mortal Kombat 11 hebben spelers toegang tot de volgende content:

• Alle multiplayeropties
• De eerste twee hoofdstukken van de filmische verhaalmodus
• Alle iconische personages uit het basisspel
• Een voorproefje van de pas toegevoegde Kombat Pack-strijders in de Towers of Time-modus, waaronder de Terminator T-800 uit de aankomende-film van Skydance en Paramount Pictures: “Terminator: Dark Fate”, Nightwolf en Shang Tsung

Let op: om tijdens het gratis proefweekend deel te nemen aan online multiplayerwedstrijden is een PlayStation Plus-abonnement of Xbox Live Gold-lidmaatschap vereist. Deze abonnementen zijn niet nodig om de proefversie te downloaden of gebruik te kunnen maken van content voor één speler. Bij aankoop van het volledige spel worden je spelvoortgang meegenomen. Als extra bonus zijn alle versies van Mortal Kombat 11 tijdens het gratis proefweekend met 40 procent korting verkrijgbaar in de PlayStation Store en Xbox Marketplace, inclusief de Standard Edition, Premium Edition en het afzonderlijk verkrijgbare Kombat Pack.

Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack is de beste manier om de speelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe DLC, waaronder zes personages, vele skin- en uitrustingssets en één week vroegtijdige toegang tot alle content. De nieuwe personages voor Mortal Kombat 11 in het Kombat Pack zijn Terminator T-800 (nu beschikbaar voor vroegtijdige toegang tot het Kombat Pack; uitgebreide/à la carte-versie vanaf 15 oktober), Sindel (26 november vroegtijdige toegang), The Joker (28 januari vroegtijdige toegang) en Spawn (17 maart vroegtijdige toegang), naast Nightwolf (nu beschikbaar) en Shang Tsung (nu beschikbaar). Alle DLC-personages en extra personageskins zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers

 PSN ID: barthez-2008