Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 632

Meer dan 10 miljoen systemen van de Nintendo Switch-familie verkocht in Europa

 10 okt. 2019
10:39
De Nintendo Switch-familie nadert haar derde feestseizoen in Europa en heeft een grote mijlpaal bereikt. Volgend op de recente lancering van de Nintendo Switch Lite, die naast de vlaggenschipversie van de Nintendo Switch is uitgebracht, maakt Nintendo of Europe bekend dat in Europa meer dan 10 miljoen consoles in de Nintendo Switch-familie zijn verkocht.

In het hele continent zijn de hardware-verkopen van de Nintendo Switch elk jaar verder gestegen. Zo liggen de hardware-verkopen in 2019 bijna 30% hoger ten opzichte van deze periode vorig jaar, en meer dan 40% hoger ten opzichte van deze periode in 2017.

“Miljoenen spelers in Europa genieten van de Nintendo Switch-familie, en het bereiken van zo’n grote mijlpaal is een bevestiging van haar brede aantrekkingskracht,” zei Nintendo of Europe President, Stephan Bole. “De Europese verkopen van Nintendo Switch-hardware en –software groeien elk jaar significant, en zowel bestaande als nieuwe console-bezitters hebben een schat aan titels om uit te kiezen, terwijl er nog veel meer onderweg zijn.”

Het aanbod aan speelbare games op de Nintendo Switch-familie omvat evergreen-klassiekers als Mario Kart 8 Deluxe en Super Smash Bros. Ultimate, naast dit jaar verschenen titels als Super Mario Maker 2 en The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Sinds de lancering van de Nintendo Switch in maart 2017, hebben Europese Switch-bezitters meer dan 36 miljoen door Nintendo uitgegeven games gekocht, waarbij in totaal negen door Nintendo uitgegeven games meer dan een miljoen keer in Europa zijn verkocht:

• Mario Kart 8 Deluxe
• Super Mario Odyssey
• The Legend of Zelda: Breath of the Wild
• Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee!
• Super Smash Bros. Ultimate
• Splatoon 2
• Super Mario Party
• New Super Mario Bros. U Deluxe
• 1-2-Switch

Ook titels van andere uitgevers hebben uitstekende verkoopresultaten geboekt, waarbij meerdere titels van third-party-uitgevers meer dan een half miljoen keer in Europa zijn verkocht, inclusief Minecraft, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, Mario + Rabbids Kingdom Battle en Stardew Valley.

Nintendo Switch-bezitters hebben nog heel wat om naar uit te kijken in 2019, inclusief Luigi’s Mansion 3, Pokémon Sword en Pokémon Shield, en Ring Fit Adventure, een nieuwe ervaring die avontuur met fitness combineert. Bekijk de volledige line-up van games op de website van de Nintendo Switch-familie.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers