Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633

Warner Bros. Games en IO Interactive werken samen aan nieuwe videogame

 10 okt. 2019
15:29
Warner Bros. Interactive Entertainment en de onafhankelijke gameontwikkelaar IO Interactive hebben vandaag een wereldwijde uitgave- en distributieovereenkomst aangekondigd voor een nieuwe pc- en console game voor spelers over de hele wereld.

IO Interactive heeft twee onafhankelijke studio's in Scandinavië: IOI Kopenhagen in Denemarken en de pas geopende IOI Malmö in Zweden. Beide studio's zullen volledig betrokken zijn bij de ontwikkeling van het nieuwe spel in het kader van dit samenwerkingsverband.

"We verheugen ons op het voortzetten van onze relatie met het talentvolle team van IO Interactive”, aldus David Haddad, voorzitter van Warner Bros. Interactive Entertainment. "IO Interactive heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van populaire games en we kijken ernaar uit om samen een nieuwe pc- en console game te ontwikkelen voor spelers van over de hele wereld.”

"In de afgelopen jaren heeft Warner Bros. ons uit de eerste hand laten zien dat ze onze creatieve visie begrijpen en respecteren, en we zetten onze samenwerking graag voort”, aldus Hakan Abrak, CEO, IO Interactive. "IO Interactive kijkt met trots terug op de creatie van boeiende personages en universums waaraan onze spelers veel plezier kunnen beleven. Het zit in ons DNA. Nu we van start gaan met dit spannende project om samen met Warner Bros. een nieuw universum te creëren voor IOI, zijn we op zoek naar ambitieus talent voor onze teams in Kopenhagen en Malmö om deel te nemen aan deze bijzondere reis.”

Warner Bros. Interactive Entertainment en IO Interactive werkten al eerder samen aan diverse titels binnen de veelgeprezen Hitman-serie, waaronder HITMAN 2 (2018 ), HITMAN: Definitive Edition (2018 ) en HITMAN HD Enhanced Collection (2019).

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers