Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 633

FIFA 20 viert 10 miljoen spelers

 11 okt. 2019
07:45
Sinds de release van EA SPORTS FIFA 20 op EA Access en Origin Access*, spelen meer spelers dan ooit de game al vroegtijdig, met meer dan 10 miljoen spelers die al de strijd tegen elkaar aangaan op de professionele en futsal velden over de hele wereld. Om dit te vieren zullen de spelers die de game spelen voor 17 oktober worden beloond met 8,000 VOLTA COINS om hun avatar te customizen en hun stijl uit te drukken met de nieuwe beschikbare items in de meest recente VOLTA Drop. Bovendien kunnen spelers ook deelnemen aan een nieuwe VOLTA FOOTBALL Squad Building Challenge puzzel om in-game beloningen te verdienen.

EA SPORTS FIFA blijft ‘s werelds meest gespeelde sport-game:
• FIFA 20 spelers hebben al meer dan 450 miljoen wedstrijden gespeeld, met 1.2 miljard gescoorde doelpunten in alle speltypen.
• In FIFA Ultimate Team zijn in de eerste drie weken sinds de lancering meer spelers de strijd tegen elkaar aangegaan dan ooit tevoren, met tot op heden meer dan 272 miljoen gespeelde FUT-wedstrijden. Bovendien zijn er meer dan 138 miljoen wedstrijden gespeeld in Division Rivals, rijgen spelers de overwinningen aaneen in de FUT Champions Weekend League om FUT Champions Verified te worden en zeker te zijn van een plek in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series Rankings op The Road to The FIFA eWorld Cup™.
• VOLTA FOOTBALL heeft de status van tweede meest populaire modus in FIFA 20 veroverd, met meer dan 5 miljoen avatars die tot op heden zijn gecreëerd en virtuele wedstrijden die zijn gespeeld op veldjes over de hele wereld, waarvan de top 5 locaties bestaan uit Berlijn, Rome, Lagos, London en Cape Town.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers