Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 488

Judge Magister Gabranth uit Final Fantasy XII nu verkrijgbaar in Dissidia Final Fantasy

 11 okt. 2019
13:10
Square Enix Ltd.,maakt bekend dat het Gabranth Starter Pack nu verkrijgbaar is. Met dit pakket kunnen spelers de imposante schurk die oorspronkelijk verscheen in FINAL FANTASY XII toevoegen aan zowel DISSIDIA FINAL FANTASY NT als DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition voor STEAM en het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem.

Gabranth introduceert vandaag een heel nieuwe vechtstijl in de epische arena van DISSIDIA FINAL FANTASY NT. Met zijn unieke en gevarieerde skillset domineert hij tegenstanders om op welke manier dan ook te zegevieren. Gabranth heeft zes verschillende exclusieve EX-vaardigheden en twee algemene EX-vaardigheden, waaronder Prison of Vengeance, Shield Oath en meer, die hij kan gebruiken om zijn bondgenoten te versterken.
Het ‘Gabranth Starter Pack’ bevat het iconische personage met drie alternatieve uiterlijken en wapens, en aanvullende speciale chat-berichten. ‘The False General Appearance Set’ is nu ook verkrijgbaar, deze levert drie extra uiterlijken voor het formidabele personage, en het ‘Mace of Themis/Redemption’-wapenpakket, met daarin een uniek vierde wapen.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT en DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition zijn nu verkrijgbaar voor STEAM en het PlayStation 4-systeem.

Spelers die meer willen weten over Judge Magister Gabranth kunnen hem ook vinden in FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE, deze titel is nu verkrijgbaar voor STEAM, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, het Nintendo Switch-systeem en de Xbox One-familie van apparaten, inclusief de Xbox One X.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 10-2019
Laatste actieve gebruikers