Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 554

Werewolf the Apocalypse Earthblood gepresenteerd op PDXCon

 21 okt. 2019
00:24
Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is een van de voornaamste titels van de nieuwste PDXCon. Deze videogame werd enkele uren geleden op het podium gepresenteerd door Patch, de game director van Cyanide, die fans van de pen-and-paper role-playing-game uitgebreid vertelde over deze titel, die in de zomer van 2020 verschijnt.

In de allereerste trailer kunnen fans een eerste blik werpen op Cahal, een weerwolf die al vele jaren verbannen is en terugkeert als zijn stam in gevaar is. Wanneer Endron, het olieproducerende dochterbedrijf van de multinational Pentex, een nieuwe winningslocatie bouwt, vernietigen ze daarbij het bos rondom een heiligdom. Cahal is soms een wolf en soms een mens, en kan in een weerwolf transformeren als zijn woede hem overspoelt.

Volgend op de presentatie van de trailer onthulde Patch meer details over de basiskenmerken van de game. Als groot fan van de pen-and-paper game, was het niet meer dan logisch dat hij binnen Cyanide de drijvende kracht achter dit project werd. De videogame bevat alle hoofdlijnen van de pen-and-paper game in een doorwrocht, volwassen universum dat rijk is aan actuele onderwerpen, zoals de vernietiging van de natuur door mensen en hun machines. Rage (woede) is daarbij een centraal element dat een extra dimensie geeft aan de game. Spelers moeten die woede leren beheersen om er hun voordeel mee te doen.

Werewolf: The Apocalypse - Earthblood is de eerste actie-RPG-bewerking van deze pen-and-paper game. De videogame is volwassen, bikkelhard en complex en nodigt spelers uit om als Cahal naar zijn verlossing te streven. Hij zal een essentiële rol spelen in de grote oorlog van de Garous tegen Pentex, het bedrijf dat met zijn activiteiten de natuurlijke wereld verwoest.

Werewolf : The Apocalypse – Earthblood verschijnt in 2020 voor PS4, Xbox One en pc.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:  Recente games
Downloadbare content