Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 370

Farming Simulator 19 Platinum – Maak de grootste en beste Farming Simulator nog groter en beter met de Platinum Edition die vandaag verschijnt

 22 okt. 2019
12:23
Farming Simulator 19 Platinum is vanaf vandaag verkrijgbaar op pc/Max, PlayStation 4 en Xbox One! Deze gigantische upgrade voor Farming Simulator 19 is verkrijgbaar als expansion of als opzichzelfstaande editie, inclusief alle content van
Farming Simulator 19. De upgrade levert vele vernieuwingen en toevoegingen, maar het belangrijkste is wel dat het felbegeerde CLAAS-merk voor het eerst naar Farming Simulator is gekomen.

De CLAAS-voertuigen en gereedschappen, inclusief de LEXION 8900, de JAGUAR 960 TT, en de XERION 5000, versterken het aanbod van andere grote namen in de industrie - zoals John Deere, Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra en meer. Al deze voertuigen en gereedschappen bieden nieuwe mogelijkheden voor een nog diepere ervaring.

Hiermee is het totaal aantal voertuigen en gereedschappen opgelopen tot meer dan 380, voor eindeloos veel manieren om je boerderij te runnen, inclusief veehouden, bosbouw, oogsten en veel meer. Rijd op je paard door twee enorme omgevingen en speel samen met je vrienden in de multiplayer, of breid je game steeds verder uit met mods.

De Platinum Edition is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, zowel in winkels als digitaal. De Platinum Expansion is op alle platformen digitaal verkrijgbaar, de pc-versie ligt ook in fysieke winkels. De digitale versies van beide games zijn compatibel met Mac.

Farming Simulator 19 Platinum Edition en Expansion zijn vanaf vandaag verkrijgbaar. Haal hem nu in huis!

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content