Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Nieuwe game overzichtsvideo duikt dieper in Marvel's Avengers

 31 okt. 2019
08:06
In een vandaag verschenen video gaat het ontwikkelingsteam van Crystal Dynamics dieper in op verschillende aspecten van Marvelís Avengers, waaronder gameplay, verhaal, AIM-verhaallijn, variatie in missies, Super Hero-aanpassingsmogelijkheden en veel meer.

Marvelís Avengers biedt spelers een zeer rijke ervaring, met een combinatie van Hero Missions en Warzone Missions. De Hero Missions zijn enkel single-player en maken deel uit van de Campaign. Deze Hero Missions zijn ontworpen om de unieke krachten van elke held te ervaren, terwijl je de helden voor je groeiende roster weer bij elkaar brengt. Warzone Missions zijn geschikt voor ťťn tot vier spelers die met elke verzamelde held kunnen spelen. De schaal van elke missie wordt dynamisch afgestemd om het formaat van het team en de levels van spelers.

Spelers kunnen in Marvelís Avengers de machtigste helden op aarde op verschillende manieren aanpassen. Hoewel alle superhelden trouw blijven aan hun unieke superkrachten, kun je met elke held toch op verschillende manieren spelen op basis van de toegewezen uitrusting en vaardigheden. Elke held heeft dynamische combosystemen, Heroic-moves, een intrinsieke eigenschap, en kenmerkende move-sets om te ontgrendelen en aan te passen. Je kunt deze iconische Super Heroes ook aankleden met klassieke, populaire en gloednieuwe outfits, geÔnspireerd door 80 jaar aan Marvel-geschiedenis.

Om een heroÔsche ervaring voor alle spelers te garanderen, zal het verhaal van Marvelís Avengers zich uitstrekken over verschillende jaren, waarbij bezitters van de core-game zonder aanvullende kosten elke nieuwe, post-release Super Hero en regio ontvangen.Tenslotte, voor het geval je het had gemist, we hebben eerder deze maand onthuld dat de populaire Kamala Khan, Ms. Marvel, als nieuwste speelbare superheld is toegevoegd aan Marvelís Avengers. Spelers beginnen hun reis als Kamala Khan en leren hoe ze aan haar buitengewone gaves is gekomen. In de loop van het verhaal speelt Kamala een essentiŽle rol bij het herenigen van de ontmantelde Avengers. Bij elke superheld die weer aan de groep wordt toegevoegd, moeten spelers al zijn of haar unieke vaardigheden leren beheersen. Zo ontstaat langzaam maar zeker weer een Avengers-team dat is opgewassen tegen de groeiende krachten die de wereld bedreigen.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers