Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 203

Deze week in Red Dead Online: Nieuwe Legendary Bounty, Wekelijkse Collectible Lijst, Emotes, Bonussen en meer

  5 nov. 2019
14:42
In een vorig leven deed Etta Doyle ondeugende zaken en werkte als een madam voor dames van plezier. Ze had destijds ook een andere naam: Madame La Perle. Maar, La Perle en haar bende ontmoedigde vrouwen hebben zichzelf sindsdien opnieuw uitgevonden. Nu zijn ze bandieten, en beroven ze postkoetsen en treinen, en hebben voorkeur om van Leviticus Cornwall te stelen.

Cornwall is moe geworden van het feit dat zijn vracht een doelwit is, en heeft een plan bedacht om Doyle in de val te lokken – door geruchten te verspreiden over waardevolle goederen die door St Denis reizen per spoor. De goederen zijn, uiteraard, nep – en Cornwall wil er een hinderlaag mee opzetten. Cornwall wil zichzelf en zijn bedrijf graag distantiëren van het vuile werk, en heeft de hulp van zeer bedreven en ervaren Bounty Hunters nodig.

Doyle en haar bende worden als extreem gevaarlijk beschouwd. Toch moet gerechtigheid nog even wachten, en moet het doelwit levend gevangen worden. Haar kenmerkende eigenschappen bestaan uit een litteken op haar rechterwang die ze tijdens een messengevecht kreeg, en het feit dat ze herenkleding draagt, al is het waarschijnlijk dat ze haar gezicht verbergt om haar identiteit te verbergen.

Erkende Bounty Hungers kunnen Legendary Bounty Missions aangaan door naar het dichtstbijzijnde Bounty Board te gaan, zoals aangegeven op de map. Kort na het voltooien van een Legendary Bounty, verschijnt deze weer om opnieuw gespeeld te worden in een hogere moeilijkheidsgraad – aangegeven door het aantal sterren op de poster. Voor degenen die Red Dead Online voor het eerst op de PC ervaren; je krijgt een gratis Bounty Hunter-licentie als je je Social Club-account koppelt aan Twitch Prime.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content