Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 196

ESO: Dragonhold verhaalgebied live op alle platformen, tot nu toe al meer dan $100K opgehaald voor het goede doel

  6 nov. 2019
06:43
Dragonhold, het hoogtepunt van de ‘Season of the Dragon’, het eerste jaarlange verbonden avontuur van The Elder Scrolls Online is nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Mac. Daarbovenop is er Update 24 – die gratis is voor alle spelers – met de eerste golf aan prestatieverbeteringen voor spelers, gaat de Free Play-week morgen van start en is er al meer dan $100k opgehaald via de #SlayDragonsSaveCats-campagne voor het goede doel. Lees verder voor alle details!

Dragonhold verhaal-DLC nu live
Dragonhold bevat Southern Elsweyr, een nieuw verhaalgebied met drie unieke ecosystemen en vol met delves, wereldbazen, quests, Dragon Hunts en meer. Spelers kunnen Dragonhold kopen voor 2.000 in-game munten (Crowns) of door een ESO Plus lid te worden (wat spelers extra voordelen geeft). Vooral onversaagde spelers kunnen de Dragonhold Collector’s Bundle ontgrendelen voor 4.000 Crowns om de Legendary Dragon Hunter mount en pet, alsook een pakket Experience Scrolls te ontvangen.

Prestatieverbeteringen in Update 24 nu live
De voor iedereen gratis Update 24 met de eerste golf aan geplande prestatieverbeteringen, is ook live op alle platformen. Deze eerste batch aan veranderingen bevat een revisie van het geheugenbeheer, de eerste fase van verbeteringen in het vechtvermogen en een compleet nieuw ontwerp van het Looking for Group system.

Free Play evenement begint op 6 november
Het Free Play evenement gaat morgen, op woensdag 6 november om 16 uur van start en loopt af op woensdag 13 november om 16 uur. Tijdens deze Free Play-periode kunnen spelers de ESO basisgame gratis downloaden en spelen op alle platformen. Spelers die aan eerdere Free Play-evenementen deelnamen, kunnen hun avonturen voortzetten, terwijl het aanmaken van een nieuwe ESO account 500 Crowns oplevert om in de in-game Crown Store uit te geven. Let op dat Xbox Live Gold nodig is om op Xbox One te spelen. Van zodra het evenement van start gaat, bezoek je de Free Play-pagina om een platform te kiezen en je avontuur te starten.

#SlayDragonsSaveCats goede doel actie haalt meer dan $100K op – halverwege het $200K doel
ESO-spelers hebben al gul 139.009 dollar van de vooropgestelde 200.000 dollar opgehaald om wereldwijd te helpen redden en verbeteren van de levens van huisdieren via de verenigingen Best Friends Animal Society (Noord-Amerika), en FOUR PAWS (pan-Europees). Bijkomend hebben spelers rechtstreeks al 1.380 dollar aan goede doelen geschonken. De donatie van 200.000 dollar wordt gelijk verdeeld tussen Best Friends Animal Society en FOUR PAWS wanneer het initiatief op 9 december 2019 afloopt.

In ESO’s Elsweyr Chapter, dat in juni werd gereleaset, wordt de Khajiit en hun thuisland onder vuur genomen door draken. Spelers kunnen Elsweyr’s katachtige bewoners redden door draken te slachten en voor elke vijf gevleugelde monsters die worden geveld tot 9 december, zal Bethesda 1 Amerikaanse Dollar doneren, tot een maximumbedrag van 200.000 dollar.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers