Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 196

Red duizelige burgers in The Stretchers, nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch

  8 nov. 2019
12:21
The Stretchers, een humoristische coöp-puzzelgame die is ontwikkeld door Tarsier Studios en wordt uitgegeven door Nintendo, is nu als download verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Twee spelers met elk één Joy-Con kunnen de rollen aannemen van twee verpleegkundigen, die ook door een enkele speler tegelijk bestuurd kunnen worden. Samen moeten de twee verpleegkundigen zich op de mafste manieren inzetten voor het redden van burgers, de zogenaamde Dizzies. Je kunt de game alvast bekijken in de lanceringstrailer van The Stretchers op Nintendo’s YouTube-kanaal.

Om Dizzies te redden moeten spelers met hun ambulance naar elk ongeluk rijden, en daar begint de chaos al: breek door muren, vlieg door de lucht, en trotseer de gekste gevaren om je bestemming te bereiken. Eenmaal gearriveerd moeten spelers samenwerken om Dizzies op hun brancard te stapelen (of ze bij hun ledematen pakken) en terug te brengen naar hun trouwe ambulance, waarbij ze ook weer hindernissen moeten overwinnen en puzzels moeten kraken. Gebruik meubels om laserstralen te blokkeren, sloopkogels om muren te vernietigen, en meer. Aan het eind van de zenuwslopende weg terug, kunnen de Dizzies die dan nog leven genezen worden – waarna de volgende reddingsmissie begint!

Twee spelers kunnen met elk een Joy-Con in de hand* samenwerken om gevaren te overwinnen, bonusschatten te vinden en puzzels te kraken, dit alles om mensen in nood de helpende hand te bieden. Solo-spelers kunnen dit ook in hun eentje proberen, waarbij ze beide verpleegkundigen tegelijk besturen.

Naast het redden van burgers in nood, biedt de game diverse zijmissies die variëren van het omzagen van bomen en het bouwen van hellingen tot het opblazen van rotsen met vuurwerk en zelfs verstoppertje spelen.

The Stretchers, een grappige coöp-puzzelgame die is ontwikkeld door Tarsier Studios en wordt uitgegeven door Nintendo, is nu als download verkrijgbaar in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch. Twee spelers met elk één Joy-Con kunnen de rollen aannemen van twee verpleegkundigen, die ook door een enkele speler tegelijk bestuurd kunnen worden. Spelers moeten van alles doen om burgers, de zogenaamde Dizzies, te redden, zoals puzzels kraken en met hun ambulance over de map scheuren.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers