Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 196

Layton's Mystery Journey: Katrielle en het miljonairscomplot - Deluxe Edition is nu verkrijgbaar

  8 nov. 2019
13:04
Het is tijd om een nieuw Layton-avontuur te beginnen in LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition, het nieuwste deel in de PROFESSOR LAYTON-serie van mystery-puzzelgames dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch en Nintendo Switch Lite. Bekijk nu de LAYTON'S MYSTERY JOURNEY - lanceringstrailer.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition is ontwikkeld door LEVEL-5 en plaatst spelers in de schoenen van de slimme en intuïtieve Katrielle Layton, de dochter van Professor Layton, die mysteries ontrafelt met zelfvertrouwen, zwier, en een bijpassende garderobe. In deze verbeterde versie van LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot, kunnen spelers meer dan 40 nieuwe puzzels kraken en spelenderwijs meer dan 50 unieke outfits verdienen. Daarnaast krijgen spelers meteen bij het begin al toegang tot twee extra outfits, “Papa’s meisje” en “Luke-a-like”, die voor de originele versie waren uitgebracht als betaalde downloadable content.

LAYTON’S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot – Deluxe Edition heeft speciaal voor de Nintendo Switch ook fraaiere graphics en een verbeterde layout gekregen. Alle belangrijke aanwijzingen en essentiële informatie voor puzzels zijn nu op één scherm te zien, terwijl alle graphics van de game in hd zijn geremasterd.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 02-2020
Laatste actieve gebruikers