Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 613

Final Fantasy XIV Shadowbringers Patch 5.11 vanaf vandaag verkrijgbaar

 13 nov. 2019
05:16
Vandaag verschijnt Patch 5.11 voor FINAL FANTASY XIV Online: Shadowbringers. Deze patch moedigt de Warriors of Light aan om samen te werken en de glorie van de stad Ishgard in ere te herstellen.

Volgend op de recente release van Patch 5.1, Vows of Virtue, Deeds of Cruelty, kenmerkt Patch 5.11 zich door de Ishgard Restoration-content — een nieuwe gameplay-ervaring die spelers uit verschillende werelden oproept om op diverse manieren samen te werken en de Holy See of Ishgard tot nieuw leven te wekken.


Patch 5.11 voegt onder andere de volgende nieuwe uitdagingen en content toe:

Nieuwe Ultimate Difficulty-raid, “The Epic of Alexander” – Geïnspireerd door het tragische verhaal van een mechanische god die in een enkele sterfelijke ziel vertrouwde, zal de nieuwste raid op Ultimate-niveau zelfs de meest ervaren spelers zwaar op de proef stellen tijdens hun strijd tegen de vele vijanden uit de Alexander-raid-serie. Nieuwe crafter- en verzamelaar-content, “Ishgard Restoration”  – Spelers van verschillende werelden kunnen samenwerken om het Firmament-district in zijn oude glorie te herstellen. Door het verzamelen en craften van bouwmaterialen of door het voltooien van diverse opdrachten, kan elke speler op zijn eigen, unieke manier bijdragen en diverse beloningen ontvangen voor zijn of haar bijdrages aan het restoratieproject. Nieuwe mounts, minions, emotes, meubels voor huizen, kapsels, en meer.

Spelers kunnen de komende maanden nog meer nieuwe content verwachten. Zo zal patch 5.15 deze patch-serie vervolgen met de volgende updates:

Nieuwe PvP Frontline-map: “Onsal Hakair (Danshig Naadam)” (Patch 5.15) – Grand Companies zullen hun krachten bundelen met de stammen van de Azim Steppe om te laten zien wat zij waard zijn in de Danshig Naadam. Blue Mage-updates (Patch 5.15) – De level cap van deze limited job wordt verhoogd naar 60. Daarnaast krijgt de Blue Mage nieuwe job-quests, Masked Carnivale-stages en een nieuwe job log.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers