Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 623

De lessen zijn begonnen met De Sims 4 Studentenleven, vanaf nu verkrijgbaar

 16 nov. 2019
10:11
De Sims 4 gaat terug naar de schoolbanken met het nieuwste Expansion Pack, Studentenleven, vanaf vandaag verkrijgbaar op PC en Mac. Deze uitbreiding is EA’s meest verzochte content en brengt de uitgebreide studentenwereld van Britechester tot leven met tal van nieuw materiaal voor Simmers om van te genieten. Begin aan een gloednieuw hoofdstuk in de levens van je Sims beginnen door ze in te schrijven aan hun droomuniversiteit. Studeer verschillende vakken, kleed je studentenkamer aan, geniet van verschillende buitenschoolse activiteiten en maak eeuwige herinneringen met nieuwe vrienden.

De Sims 4 Studentenleven introduceert twee nieuwe campusbelevingen in de wereld van Britechester waar Sims hun hoger onderwijs kunnen vervolgen: ofwel aan de historische Universiteit van Britechester voor kunst en geesteswetenschappen, of aan het moderne Foxbury Instituut voor een carrière in wetenschap of technologie. Beide campussen bieden Sims de kans zich voor te bereiden op de echte wereld met nieuwe carrières in onderwijs, rechten en techniek. Daarnaast krijgen ze ook de hulpmiddelen aangereikt om uit te blinken in hun bestaande carrière. Spelers kunnen kiezen hoe hun Sims van het studentenleven genieten. Of ze nu keihard blokken om die cijfers op peil te houden, of met vrienden chillen in de gemeenschappelijke studentenruimte.

Simmers kunnen aan tal van 'universitaire' activiteiten deelnemen, zoals:

De show stelen in nieuwe campuskleding Interessante vakken volgen Deelnemen aan buitenschoolse activiteiten, zoals robotica, kunst en debat Studentenkamers aankleden met nieuwe decoraties die de persoonlijkheid van een Sim weerspiegelen Vrienden optrommelen voor een potje sappong Een grap uithalen met een rivaliserende school Al fietsend de campus verkennen en chillen in de gemeenschappelijke ruimte

De mogelijkheden zijn eindeloos en Sims hebben heel wat te leren, zowel binnen als buiten de collegezaal. Wat voor invulling spelers ook aan hun tijd in de collegebanken geven, De Sims 4 Studentenleven geeft Sims de mogelijkheid om het beste uit zichzelf te halen en een toekomstig carrièrepad uit te stippelen

Het De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack is nu verkrijgbaar voor €39.99 op PC en Mac via Origin, en is vanaf 17 december beschikbaar op de PlayStation 4 en Xbox One consoles.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers