Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 150

The Ranch Out of Time nu beschikbaar in RuneScape

 26 nov. 2019
15:22
Met de komst van The Ranch Out of Time is het vanaf vandaag mogelijk om dinosaurusboer te worden in RuneScape. Daarnaast zijn de Farming- en Herblore-skills verhoogd van level 99 naar 120, waardoor spelers nieuwe ingrediŽnten kunnen oogsten om krachtige potions en bommen te maken.

The Ranch Out of Time is een uitbreiding van de Farming-skill en bouwt voort op RuneScape's Player-Owned Farm content. Op Anachronia kunnen spelers nu toegang krijgen tot vijf nieuwe landbouw-paddocks waar spelers monsterlijke dinosaurussen kunnen opvoeden; van schattige knuffeldieren tot grote, woedende prehistorische beesten. The Ranch biedt alle functies van een Player-Owned Farm, maar nu heb je een boerderij vol wezens die jou maar al te graag op willen eten.

Ook is vandaag nog veel meer content voor de Farming- en Herblore-skills gelanceerd. Zo kun je nieuwe fruitbomen en bessenstruiken kweken, krachtige potions brouwen, bommen knutselen en is het vanaf nu mogelijk voor spelers om een boerengilde te creŽren. Deze gilde beschikt over een machine die spelers kunnen gebruiken om hun landbouwterreinen te controleren en om landbouwverzoeken te voltooien die mooie beloningen opleveren.
David Osborne, hoofdontwerper, RuneScape, zei:

"The Ranch Out of time is de volgende evolutie van Anachronia en bouwt voort op het succes van onze zomerupdate, The Land out of Time. Spelers zijn nu in staat om een leger van brullende reptielen op te voeden. En dankzij de hoeveelheid content die we toevoegen, verhogen we de level cap van zowel de Farming- als Herblore-skills van 99 naar 120.Ē

"Terwijl spelers hun best doen om Farming-level 120 te bereiken, zullen ze op elk level nieuwe content vrijspelen: nieuwe paddestoelen, nieuw terrein voor cactussen en de ongrijpbare Money Tree. Ze kunnen al deze nieuwe ingrediŽnten gebruiken om krachtige drankjes te maken met korte (maar krachtige) voordelen voor een hele reeks attributen. De nieuwe Herblore-vaardigheden stellen spelers in staat om iets nog explosievers te bedenken: bommen! Kleverige bommen, gifbommen, kwetsbaarheidsbommen en meer - hoe hoger je Herblore-level, hoe efficiŽnter je wordt in het maken van bommen. Veel plezier op onze nogal woeste boerderij!".

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers