Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 145

Legendary bounties unlocked en meer kleren in Red Dead Online

 27 nov. 2019
11:13
De Wheeler, Rawson & Co. Catalogue heeft tijdelijk nieuwe kleding items in de aanbieding, namelijk de Covington Hat en extra kleurtinten van de Patterned Bandana. Als je de items die de laatste tijd zijn uitgebracht hebt gemist, wees dan niet getreurd; een breed aanbod van de kleding van de afgelopen tien weken zijn weer beschikbaar gemaakt voor een korte periode.
Spelers die hun survival instincten willen testen hoeven niet verder te zoeken dan Gun Rush in deze week Featured Aim Series, waarin spelers tegenover elkaar worden gezet in een free-for-all race voor wapens en munitie in een alsmaar kleiner wordend game-gebied. De laatst overlevende wint.

Verzamelaars kunnen de Foundation Collection vergaren door het verzamelen van de Feldspar Arrowhead, Endicott Diamond Earring en Emmeline Coral Earring en deze terug te brengen naar Madam Nazar voor een rijkelijke beloning.

Naast de Bounty Bonus krijgen Bounty Hunters nu 25% korting op de retail prijs van de Bounty Wagon deze week. Verzamelaars kunnen gebruik maken van een voordeel van 25% korting op alle items die verkocht worden door Madam Nazar. Daarnaast onvang je op alles wat verkocht wordt bij de Fence ook 25% korting.

PlayStation Plus-members die Red Dead Online spelen voor 25 november krijgen de Page of Pentacles, Knight of Pentacles, Queen of Pentacles en King of Pentacles Tarrot Cards, gratis.

Read Dead Online-spelers die hun Social Club-account gelinkt hebben met Twitch Prime kunnen de Bounty Hunter License gratis claimen, en krijgen 10% extra korting bovenop de kortingen die hierboven genoemd zijn.

   


Totaal aantal stemmen: 0Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 01-2020
Laatste actieve gebruikers