Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 16

Spectaculaire finale FIA Gran Turismo Championship 2019 in Monaco

 28 nov. 2019
12:35
De door PlayStation georganiseerde FIA Gran Turismo Championship 2019 kwam afgelopen weekend tot een hoogtepunt in Monaco. Niet alleen namen de beste Gran Turismo coureurs ter wereld het tegen elkaar op en onthulde Lamborghini de Lambo V12 Vision Gran Turismo, er was ook een bekendmaking van PlayStation en Lewis Hamilton. Gran Turismo spelers kunnen het namelijk vanaf 28 november tegen Lewis Hamilton opnemen in de nieuwe ‘Lewis Hamilton Time Trial Challenge'.
In de Manufacturers Series domineerde team Toyota met de bekende GT-piloten Tomoaki Yamanaka (JAP), Rayan Derrouiche (FR) en de grote kanshebber Igor Fraga (BRA). Het Mercedes team kwam flink opzetten, maar team Toyota wist een voorsprong bij elkaar te rijden van 12 seconden die voldoende was om de overwinning te behalen en Gran Turismo geschiedenis te schrijven.
De Duitser Mikail Hizal (TRL_LIGHTNING) haalde de Nations Cup finale na een heel weekend slim en strategisch racen en kon het hoofd koel houden in de finale om het af te maken. Hij werd op het podium vergezeld door Cody Nikola Latkovski (PSN: Nik_Makozi) uit Australië en Takuma Miyazono (PSN: Kerokkuma_ej20) uit Japan die respectievelijk 2de en 3de werden.

Neem het op tegen Lewis Hamilton

Het zou Gran Turismo in Monaco niet zijn, als er niet nog meer fraais te bewonderen viel. Nadat de über ontwikkelaar Kazunori Yamauchi de lof zong van de 2019 Series, beklom Lewis Hamilton het podium om de winnaars in het zonnetje te zetten. Hij kondigde samen met Kazunori ook de Lewis Hamilton Time Trail Mode DLC aan.

De ‘Lewis Hamilton Time Trial Challenge' is een betaalde single-player uitbreiding in Gran Turismo waarin spelers kunnen proberen de tijden van de wereldkampioen op verschillende circuits te verbeteren. ‘De Lewis Hamilton Time Trial Challenge’ is vanaf 28 november verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Hamilton heeft onder andere in een Mercedes-AMG GT3 en een Sauber Mercedes C9 tijden neergezet op 10 verschillende circuits. Om spelers op weg te helpen zijn er tijdens het rijden instructies van Hamilton te horen en heeft hij verschillende video’s met tips opgenomen. Spelers kunnen via Hamilton’s ‘ghost’ rondes terugkijken en zijn rondetijden zien.

Volgend jaar

Volgend jaar zal er een nieuwe editie van de FIA Gran Turismo Championship plaatsvinden, meer details worden binnenkort bekendgemaakt.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers