Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 0   Stemmen: 16

Neem een kijkje achter de schermen van AO Tennis 2

 28 nov. 2019
14:42
BIGBEN en Big Ant Studios onthullen met plezier een nieuwe video van AO Tennis 2, de tweede game in de officiŽle Australia Open-serie. In deze developer diary, verwelkomt het gepassioneerde Big Ant-team ons op hun kantoor in Melbourne voor een kijkje achter de schermen en een blik op de vernieuwingen in de game, die op 9 januari verschijnt voor consoles en pc.De volledige Australian Open-ervaring
Voor AO Tennis 2 hebben de ontwikkelaars nauw samengewerkt met een team van Tennis Australia voor een uitgebreide en meeslepende simulatie van het eerste van de vier Grand Slam-evenementen van het jaar. Tennisfans krijgen toegang tot een geheel accurate replica van hetMelbourne Park-sportcomplex en zijn drie hoofdvelden, waar duizenden toeschouwers elk jaar kunnen genieten van sensationele tennissers en wedstrijden.
Nauwkeurig nagebootste, officiŽle content
Van de Melbourne-speelvelden tot de kostuums en gedragingen van tennissers, de ontwikkelaars hebben alles op alles gezet om de ťchte sfeer en intensiteit te reproduceren van de competitie, die wordt gehouden tijdens de piek van de Australische zomer, en waarbij de temperatuur dus hoog kan oplopen. AO Tennis 2 plaats spelers in de schoenen van de legendarischeRafael Nadal, AustraliŽís eigen #1 van de wereld, Ash Barty, en vele andere sterren om spelers het gewicht van deze powerhouse match-ups te laten voelen.

Gloednieuwe Career-mode

Om spelers helemaal onder te dompelen in de wereld van professioneel tennis, moeten ze zich niet alleen op het veld maar ook in de perskamer bewijzen. Als deel van de nieuwe Career-mode in AO Tennis 2, moeten spelers namelijk hun reputatie voor media en publiek managen. Net als in het echt, is de spanning zowel op als buiten het veld voelbaar!

Of je nu online of lokaal speelt, AO Tennis 2 biedt vele uren vermaak, uitdaging en competitie. Tennisfans kunnen AO Tennis 2 ook spelen op de Nintendo Switch, met een versie die net zo diepgaand en uitgebreid is als de versie voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers