Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Dutch Championship gaat van start

  2 dec. 2019
14:48
Na een succesvolle eerste editie zet Nintendo Benelux de zoektocht naar het beste Super Smash Bros. Ultimate-team van Nederland voort met een nieuw seizoen van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship. In totaal worden er acht kwalificatierondes voor het Dutch Championship georganiseerd in samenwerking met organisatoren van bestaande community-toernooien door heel Nederland. De eerstvolgende kwalificatieronde wordt op zaterdag 7 december gehouden bij Lightning: Volume 3, een groot Super Smash Bros. Ultimate community-toernooi in Eindhoven waar inmiddels al meer dan honderd Smash-spelers zich voor hebben ingeschreven.

De acht gekwalificeerde teams nemen het begin 2020 tegen elkaar op tijdens het eindtoernooi van het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup - Dutch Championship. De kampioenen daarvan zullen Nederland vertegenwoordigen tijdens het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup, dat later datzelfde jaar gehouden wordt.

Het Super Smash Bros. Ultimate European Team Cup – Dutch Championship is een uniek toernooi waarbij teams bestaande uit drie spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende speelmodi. Tijdens iedere speelronde wordt er zowel in Singles, Doubles als Squad Strike gespeeld. Het draait dus niet alleen om de individuele kwaliteiten van de speler, maar ook om de mate waarin zij samenwerken als team. Voorwerpen zijn geen deel van dit toernooi, dus het komt aan op pure vaardigheden.

Houd het Super Smash Bros. Ultimate-toernooiportaal in de gaten voor het laatste nieuws over alle kwalificatietoernooien en andere Super Smash Bros. Ultimate community-events.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers