Schakel over naar de mobile view
      

  
LVL
0
Gast (niet ingelogd)
Log-in   Registreer
Score: 0 punten
Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


Je bent niet ingelogd. Registreer je eerst en log dan in met je gebruikersnaam en wachtwoord.


 Reacties: 1   Stemmen: 621

Het complete seizoen van Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar

  4 dec. 2019
07:53
De aangrijpende reis van Sean en Daniel komt tot zijn einde in ‘Wolves’, de explosieve en dramatische finale van Life is Strange 2, het filmachtige, narratieve avontuur van Square Enix External Studios en het Life is Strange-team van DONTNOD Entertainment.

Beleef het verhaal van twee broers, de 16-jarige Sean en 9-jarige Daniel Diaz, die hun huis in een voorstad van Seattle moeten ontvluchten na een tragische gebeurtenis die hun levens voor altijd heeft veranderd. De zaak wordt nog ingewikkelder door de manifestatie van een sterke nieuwe telekinetische kracht die verstrekkende gevolgen heeft voor Sean en Daniel, en hun relatie onder druk zet. Hun levens zullen nooit meer hetzelfde zijn.

In de spannende finale van het seizoen hebben Sean en Daniel hun bestemming bijna bereikt. Maar om daadwerkelijk in Puerto Lobos, Mexico te kunnen arriveren, moeten ze nog wel uit handen blijven van de politie, de FBI en de burgerwachten die de grens bewaken.

Kunnen de Wolf Brothers doorzetten en slagen – of zal hun reis met het doel voor ogen eindigen? Hoe hun verhaal afloopt, wordt bepaald door de keuzes die jij maakt in Life is Strange 2.

Het complete seizoen van Life is Strange 2 is nu verkrijgbaar voor XBOX ONE®, het alles-in-een games- en –entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows pc/Steam.

   


Totaal aantal stemmen: 0
Vorige pagina |  Pagina's: 1 
Berichtgeving:

Vul hier commentaar in betreffende het nieuwsbericht.
Reageer beschaafd en met respect. Flamers, fanboys en spammers worden verbannen. Registreer je voor meer mogelijkheden.

Smilies:RandomRunnerKings

  Recente games
Downloadbare content


  Tussenstand member van de maand 12-2019
Laatste actieve gebruikers